Huis leeghalen na overlijden Hengelo

Laat het huis leeghalen na overlijden in Hengelo en zorg ervoor dat dit goed gebeurt. We werken vlot, vakkundig en bovendien met respect voor wat er is gebeurd. Dat doen we voor particulieren, voor eigenaren van vastgoed en voor diverse instellingen. Wij weten wat er moet gebeuren, dankzij onze jarenlange ervaring met het leeghalen, opruimen en schoonmaken van woningen.

Dus is er sprake van vervuiling of wilt u ook meteen de vloer laten verwijderen? We nemen u het werk graag uit handen. En leveren de woning weer helemaal netjes op, klaar voor de nieuwe verhuur of verkoop. Of bezemschoon, als dat voldoende is om er zelf weer mee verder te gaan.

Bovendien werken we samen met een aantal goede doelen. En zorgen we voor de milieuvriendelijke afvoer van wat er geen tweede leven kan krijgen. Als we het huis leeghalen na overlijden in Hengelo zorgen wij ervoor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Laagste prijs: offerte op maat

U betaalt bovendien de laagste prijs als we het huis leeghalen in Hengelo. We brengen daarvoor een scherpe offerte uit, waarin we precies aangeven hoe de kosten zijn opgebouwd. Dat voorkomt verrassingen en garandeert dat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • Inboedel
  Staat de inboedel op de begane grond of in een appartement of flat op een hogere verdieping? We houden er rekening mee, net als met de omvang en het aantal spullen dat er in de woning aanwezig is. 
 • Tweede leven
  We proberen zoveel mogelijk goede spullen een tweede leven te geven. En zijn bepaalde meubels of materialen van hoge waarde? Er kijkt een taxateur mee. Zo kunnen we soms een korting aanbieden op de toch al scherpe tarieven voor het leeghalen na overlijden. 
 • Afval
  Het afval uit de woning voeren we op een milieuvriendelijke manier af. Daarvoor kunnen we bijvoorbeeld een container laten plaatsen. Of we zetten bussen in. Als er in de buurt stortmogelijkheden zijn kan dit meer effectief zijn.
 • Vloeren
  Als we het huis leeghalen na overlijden in Hengelo kunnen we ook meteen de vloer verwijderen. Dat doen we inclusief eventuele lijmresten, zodat u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft. 
 • Vervuiling
  Is er sprake van vervuiling in de woning? Geen probleem, daar hebben we ervaring mee. We gaan vlot, vakkundig en hygiënisch te werk. Op die manier kunnen we zelfs een eventuele (lijk)geur uit de wanden en plafonds verwijderen. 
 • Oplevering
  De oplevering van de woning is bij ons in goede handen. Dat doen we standaard bezemschoon. En wilt u het huis laten klaar maken voor de volgende verhuur of verkoop? Ook daar kunnen we meteen voor zorgen. 
 • Kluswerkzaamheden
  We zullen het huis leeghalen na overlijden in Hengelo. Bovendien kunnen we meteen extra klussen uitvoeren, zoals schilderwerk dat is blijven liggen. U hoeft daar dus zelf niet meer mee aan de slag.

Werkwijze

We hanteren een duidelijke werkwijze. Met persoonlijke aandacht zorgen we voor de betrokkenheid die voor u belangrijk is. Dat voorkomt bijvoorbeeld dat waardevolle spullen ongemerkt verloren gaan. 

 • Waardevolle spullen
  Wat is er nog van waarde, bijvoorbeeld financieel of emotioneel? We houden het alvast apart, voordat we de rest van de spullen uit de woning halen. Zo kunnen we het huis leeghalen na overlijden in Hengelo, zonder dat er per ongeluk iets verloren gaat. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Andere spullen die nog goed zijn proberen we een tweede leven te geven. Dat doen we via de goede doelen waarmee we samenwerken. Samen met hen zorgen we ervoor dat de meubels en materialen terecht komen bij studenten en bijvoorbeeld mensen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat niet meer van waarde is voeren we af. Uiteraard doen we dat zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Op die manier is ook dat goed geregeld, bijvoorbeeld door het klaar te maken voor verdere recycling. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  Het huis halen we leeg na overlijden in Hengelo. We maken het klaar voor de volgende verhuur of verkoop, zonder dat u daar zelf mee aan de slag hoeft. 

Huis leeghalen na overlijden Hengelo

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Hengelo of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.