Woningontruiming Roden

Specialist gezocht voor een woningontruiming in Roden? We ontruimen heel de woning, kunnen eventuele gebruikssporen herstellen en hebben bovendien ervaring met situaties van overlast of waarbij er een grondige schoonmaak nodig is. Dus gaat het om een overlijden, om een (hennep)kwekerij of een andere complete situatie? We werken samen met diverse instanties en rekenen zowel notarissen, makelaars als andere professionals tot onze klanten.

Bovendien kunnen we de woningontruiming in Roden verzorgen voor particulieren, waardoor we u daarmee op allerlei manieren mee van dienst kunnen zijn. Gaat het om het ontruimen van de woning en wilt u bijvoorbeeld de vloer met lijmresten laten verwijderen? Of is er spoed bij en zoekt u een specialist die ook buiten de kantooruren om werkt? Wij zorgen ervoor dat we de woning weer klaar maken voor de verhuur of verkoop, zonder dat u daar zelf mee aan de slag hoeft.

Met spoed mogelijk: binnen 48 uur starten

Bent u op zoek naar een woningontruiming in Roden, die eigenlijk met spoed moet worden uitgevoerd? We begrijpen dat er in sommige gevallen haast bij is. We werken standaard van 8:00 tot 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Zo zorgen we ervoor dat we u ook in de avonduren en bijvoorbeeld in het weekend goed van dienst kunnen zijn.

En is er meer haast bij? We kunnen zelfs binnen 48 uur al starten. In maximaal een paar dagen tijd zullen we heel de woning ontruimen. Zo zorgen we er in Roden of omgeving voor dat de woning weer helemaal leeg is. U kunt die weer aanbieden voor de verkoop of verhuur, omdat wij ook kleine beschadigingen goed hebben kunnen herstellen. 

Klaar voor de verkoop of verhuur

Moet de woning na een ontruiming weer klaar zijn voor de verkoop of verhuur? We leveren deze veegschoon op of kunnen zorgen voor een grondige en complete schoonmaak. En bent u benieuwd wat we doen met de spullen die er staan? We leggen het u graag uit aan de hand van 5 duidelijke eigenschappen van onze werkzaamheden:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Gaat het om een woningontruiming in Roden inclusief een (grondige) schoonmaak? Standaard leveren we veegschoon op. En is bezemschoon in dit geval niet voldoende? Geen probleem, dan zorgen we voor een schoonmaak die zelfs geschikt is bij de nare geur die er na een overlijden in de wanden, plafonds en vloeren kan gaan zitten. 
 • Donatie aan goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen, waar we de spullen die nog te goed zijn om weg te gooien aan kunnen doneren. Op die manier kan een kringloopwinkel het weer verkopen of maken we er studenten blij mee. 
 • Container nodig?
  Gaat het om veel spullen die tijdens de woningontruiming in Roden moeten worden afgevoerd? Geen probleem, we zetten een container voor de deur en zorgen er daarmee voor dat het meteen weg kan.
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond of op een verdieping? We houden er rekening mee bij het berekenen van de prijs, zodat u op voorhand goed weet waar u aan toe bent.

Eventuele kluswerkzaamheden?
We kunnen zelfs eventuele klussen uitvoeren. Dus wilt u iets laten herstellen of laten schilderen? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Woningontruiming Roden

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Roden of omgeving? We hebben ervaring met uiteenlopende situaties, waardoor we niet meer opkijken van wat we bij u kunnen tegenkomen. In plaats daarvan weten we wat er moet gebeuren, hoe we dat het best kunnen aanpakken en hoe we u er goed mee kunnen ontzorgen. Zo is de ontruiming in Roden in goede handen, ook als u daar snel voor wilt laten zorgen. Wij gaan er voor u mee aan de slag, zodat u na de woningontruiming in Roden zeker weet dat de woning klaar is voor de verhuur of verkoop.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.