Waarheen met meubels na overlijden?

Waarheen met meubels na overlijden? Wij halen huizen leeg na overlijden in heel Nederland.
Er zijn echter meerdere opties om te zorgen dat de inboedel en overige huisraad opgeruimd wordt.
De keuze die u hierin het beste kunt maken is afhankelijk van de tijd die u hiervoor over heeft maar ook de bijkomende kosten. En tijdsdruk kan ook een rol spelen zoals het opruimen van de inboedel in een verzorgingshuis.

Wie moet het huis leeghalen bij overlijden?

In principe moeten de erfgenamen dit regelen. Dit is vastgelegd in de wet.
Iedere situatie is echter anders. Meestal nemen de familieleden de verantwoordelijkheid op zich om het huis leeg te halen bij overlijden.

Kringloop huis leeghalen

Een veel uitgevoerde zoekopdracht in Google: Kringloop huis leeghalen. Een kringloopwinkel kan een woningontruiming na overlijden verzorgen.
Het grote voordeel is dat kringloopwinkels gratis inboedel ophalen.

Het nadeel zijn de wachtlijsten en daarnaast zijn kringloopwinkels door het enorme aanbod selectief geworden. Daarnaast willen veel mensen toch liever een complete woningontruiming laten verzorgen door een ontruimingservice.
Wanneer u daarnaast zo weinig mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan het organiseren van het huis leeg laten halen is de keuze snel gemaakt. Denk hierbij wel aan de extra kosten van een woningontruiming

Huis leeghalen en schoonmaken

Margron Woningontruiming levert na een ontruiming de woning standaard bezemschoon op.  Mocht er na de ontruiming nog een afrondende schoonmaak nodig zijn kunnen wij dit ook voor u verzorgen. We kunnen de woning verhuur- of verkoopklaar opleveren. Ook bij een zwaar vervuilde woning kunt u ons inschakelen voor de ontruiming of de schoonmaak van een vervuilde woning.

Ophalen kleding na overlijden

Kleding nemen wij standaard mee bij het ontruimen van een woning. Alle draagbare kleding schenken wij aan Dorcas of aan een andere kledingbank. Kuubs aan kleding van een overledene dierbare krijgen op deze manier er een tweede bestemming. 

Waarheen met meubels na overlijden?

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van uw woning? Wij halen al uw meubels op. Maar wij doen meer: een complete woningontruiming inclusief oplevering bij een huurwoning of koopwoning. Daarnaast behoort een schoonmaak tot een specialistische schoonmaak tot de mogelijkheden. Contact ons gerust vrijblijvend om uw meubelen op te laten halen.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.