Inboedel verkopen

Inboedel verkopen? Margron Woningontruiming kan uw waardevolle en antieke spullen verkopen. Een gratis taxatie door onze expert van het veilinghuis waar wij mee samenwerken behoort tot de mogelijkheden.

Veel klanten vragen ons voor een woningontruiming waarbij wij de antieke spullen verrekenen met de te maken kosten. Zo blijven er minder kosten over. Soms kan een ontruiming door de antieke spullen gratis zijn, of blijft er nog een te betalen bedrag over na het in minder brengen van de waarde van uw antieke spullen.

Onze expert ziet meteen of uw antieke spullen de moeite waard zijn. 
Wij kunnen u een gratis taxatie (indicatie doormiddel van foto’s) bieden of een taxatierapport waarvoor wij kosten in rekening brengen. 

Opkoper van inboedels bij leeghalen woning

Wij worden veel gevraagd voor:

  • Antiek opkopen (inkoopwaarde)
  • Woningen ontruimen waarbij antiek voor kostenvermindering of een ontruiming zonder kosten moet zorgen.
  • Schoonmaak na overlijden waarbij er zich nog waardevolle spullen in de woning bevinden. Het antiek kan dan voor vermindering van de specialistische schoonmaak zorgen. In enkele gevallen kan deze schoonmaak zo geen kosten met zich meebrengen of in zeer uitzonderlijke gevallen levert het u nog geld op. 

Verkoop uw inboedel (antiek)

Uw antiek verkopen maar u wil er geen werk van hebben? Onze klantenkring bestaat met name uit klanten die een woningontruiming willen laten uitvoeren. Op deze manier krijgen deze klanten korting op de woningontruiming of kan deze ontruiming ook wel eens gratis worden uitgevoerd. Wanneer er echt veel waarde aan antiek in de woning staat kan het ook wel eens voorkomen dat wij nog geld aan degene die antiek verkoopt moeten bijleggen. Antiek verkopen kan nog steeds interessant zijn, ook al is antiek in de loop van de tijd wel minder waard geworden.

Verkoop uw antiek vanuit heel Nederland

Margron is tevens gespecialiseerd in:

verkoop uw antiek

Inboedel verkoop bij woningontruiming

Wilt u een woning laten ontruimen en daarbij de waardevolle inboedel verkopen? Of heeft u vragen over onze diensten? Van 08:00 in de ochtend tot 22:00 in de avond kunt u contact met ons opnemen om uw situatie te bespreken. Wij kijken graag samen met u of het mogelijk is uw inboedel te verkopen en met korting of zelfs gratis een woning leeg te halen.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.