Klussen en ontruimen

Klussen en ontruimen

Vaak wil een makelaar of een andere verhuurder  dat er ook een en ander aan een pand wordt opgeknapt voor deze weer verhuurt wordt. Bij een dergelijke woningontruiming is vaak ook enige spoed gewenst omdat leegstand nu eenmaal geld kost. Daarnaast is het zoals bij een huis leeghalen na overlijden, ook voor de nabestaanden fijn als een en ander onder één paraplu en met enige spoed kan worden geregeld.

Wij van Margron Woningontruiming kunnen alle soorten klussen uitvoeren die er gedaan moeten worden voor een woning weer de verhuur in kan.
Wij verrichten voor u simpele herstelwerkzaamheden tot een woning in een oude staat terugbrengen dan wel een volledige renovatie van een pand. Wij doen volledige renovaties tot meer kleine renovatiewerkzaamheden als  tegelwerk, houtrot, stukadoorswerkzaamheden, vloertegels, schilderswerkzaamheden  het leggen van laminaat en veel meer.

Qua klussen moet u denken aan bijvoorbeeld  voegwerk, dubbel en driedubbel glas , houtrot aan uw kozijnen, schilderswerkzaamheden, dubbel en driedubbel glas, timmerwerkzaamheden, keukens en meer.

Met Margron woningontruiming komen we zeer uiteenlopende klussen tegen die met een huisontruiming, soms met spoed, vlekkeloos moeten worden afgehandeld.
Ook voor het terugbrengen in een oude staat van een bedrijfspand een renovatie of een verbouwing is geen probleem. Heeft u vragen over een ontruiming? Neem gerust vrijblijvend contact op

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.