Woningontruiming Utrecht

Wilt u een woning laten ontruimen in Utrecht? Dan bent u bij Margron Woningontruiming aan het goede adres. Wij maken ruimtes leeg en kunnen vloeren en lijmresten wegwerken en de ruimte voor u schoonmaken. Als u ons nodig heeft voor schoonmaak na overlijden is dat ook mogelijk!

Woningontruiming is uitgegroeid tot onze expertise. Inmiddels ontruimen wij woningen door heel Nederland, dus ook in Utrecht, met een meerdere gespecialiseerde teams. Onze opdrachtgevers zijn o.a. particulieren, bedrijven, instanties en overheden.
Hoe groot de klus ook is, wij draaien onze hand er niet voor om. We halen inboedels op, ontruimen volledige woningen, doen gespecialiseerde schoonmaakklussen en verrichten ook schilder- of herstelwerkzaamheden.

 

Wat zijn de kosten?

Woningontruiming is maatwerk. Bij de prijs spelen meerdere factoren een rol: de grootte van de ruimte, de hoeveelheid kamers, het aanta lspullen en de gewenste schoonmaak-, herstel- of schilderwerkzaamheden. Afhankelijk van de situatie lopen de prijzen meestal tussen de €200 tot €3500 voor een woningontruiming in Utrecht.

Wij hebben bussen in verschillende maten en wij hebben samenwerkingsverbanden met meerdere afvalcontainerbedrijven, afvalverwerkers en liefdadigheidsorganisaties. Daardoor kunnen wij door heel Nederland snel ter plaatse zijn. Heeft u een spoedontruiming? Wij kunnen u al binnen 48 uur helpen!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij spreken met u de situatie door en maken een gepaste offerte voor u. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar tussen 8.00 en 22.00.

Voor makelaars en vastgoedverhuurders

Bent u makelaar of vastgoedeigenaar en moet uw woning ontruimd worden? Wij helpen u graag. Wij hebben een speciale spoeddienst, die het mogelijk maakt om uw pand weer binnen 48 uur verkoop- of verhuurklaar te maken.

Omdat wij zoveel verschillende werkzaamheden binnen één bedrijf uitvoeren, komt de prijs vaak voordeliger uit! Zo hoeft u niet met een apart schoonmaakbedrijf, ontruimingsbedrijf en klusbedrijf in zee te gaan. Wij zetten even voor u op een rijtje welk type klussen wij regelmatig verrichten.

Woningontruimingen na overlijden
Ontruiming bij verhuizing waarbij we ook kleine verhuizingen kunnen verzorgen
Seniorenverhuizing en ontruiming
Woningontruiming na echtscheiding
Ontruiming van bedrijven
Ontruiming van panden voor makelaars en notarissen
Ontruiming van woningen om deze verhuurklaar te maken voor een woningbouwvereniging
Ontruiming van ernstig vervuilde ruimtes
Ontruiming van woningen via instanties voor bijvoorbeeld mensen uit de GGZ of via de GGD of VNN.

Zwaar vervuilde woningen

Wij maken regelmatig mee dat woningen zwaar vervuild zijn. Bijvoorbeeld als iemand een verzameldrang heeft (hoarders), of een verslaving, waardoor het huis wellicht verwaarloosd is. Vaak gaat het om mensen met onderliggende problemen. In zulke gevallen houden wij rekeningen met de familie en de betrokken instantie en werken wij met respect voor de betrokkenen. Wij luisteren altijd naar uw wensen en zijn daarin discreet.

Spoed?

Wilt u een woningontruiming met spoed laten uitvoeren? Geen nood, wij weten raad. Wij hebben ervaring met woningen die snel leeggehaald moeten worden, soms nog binnen 24 uur. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar de beschikbaarheid van onze bussen en ons team. Dan kunnen we bekijken of we u vandaag nog kunnen helpen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar tussen 8.00 en 22.00.

Woningontruiming Utrecht

Margron Woningontruiming is actief in heel Nederland en dus ook in Utrecht! Wij houden de kosten laag en leveren maatwerk. Wij helpen u met ontruiming, maar kunnen u ook helpen met klus- en schilderwerkzaamheden of schoonmaak na overlijden. Dus wilt u een woningontruiming in Utrecht laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beoordelen samen met u de situatie en bieden een passende oplossing.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.