Woningontruiming Drachten

Woningontruiming in Drachten laten uitvoeren? Dat is niet altijd leuk en kan het gevolg zijn van allerlei situaties. We hebben ervaring met het overlijden van dierbaren, overlast en woninguitzettingen en bijvoorbeeld verhuizingen naar verzorgingstehuizen, andere woningen en zelfs naar de andere kant van de wereld. Dus zoekt u een specialist die de complete woning kan ontruimen, bijvoorbeeld inclusief de (verlijmde) vloer en het (grof) huisafval dat er nog aanwezig is? We kunnen de woning zelfs weer grondig reinigen, om die bezemschoon of nog beter op te leveren aan de eigenaar of verhuurder. 

Dus wilt u heel de woning laten ontruimen in Drachten? We kunnen u van dienst zijn bij overlijden, bij overlast, een verhuizing en voor de verkoop of teruggave. Dus is het belangrijk dat we snel beginnen of wilt u weten wanneer de woning ontruimd kan zijn? In de meeste gevallen kunnen we al binnen 48 uur beginnen en dan bijvoorbeeld binnen 1 tot 2 werkdagen klaar zijn.

Heel de woning ontruimen

Wilt u heel de woning laten ontruimen en is er spoed bij? We hebben veel ervaring met woningontruimingen in Drachten en omgeving. Dat betekent dat we u daar goed en snel mee van dienst kunnen zijn. We schatten de situatie op voorhand in, aan de hand waarvan we u aangeven wat de kosten zullen zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent, om niet voor vervelende verrassingen te komen te staan. 

Is het belangrijk om de woning weer netjes bezemschoon of nog beter op te leveren? We maken die weer klaar voor de verkoop of verhuur. Op die manier werken we voor makelaars en notarissen, net als voor verhuurders en andere woningeigenaren. En gaat het om een overlijden of andere situatie, maar komt u er zelf niet aan toe om de woning te ontruimen? Geen probleem, wij gaan ermee aan de slag en zorgen ervoor dat we alle kamers weer netjes opleveren. 

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden in Drachten om de woning te laten ontruimen? We zetten een aantal overwegingen voor u op een rij:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Hoe wilt u de woning laten ontruimen in Drachten? We kunnen die bijvoorbeeld veegschoon opleveren. En is het belangrijk om daarnaast een grondige schoonmaak uit te voeren? We kunnen zelfs woningen schoonmaken na een overlijden, ook als dat pas na een paar dagen is opgemerkt. 
 • Donatie aan goede doelen
  Zijn bepaalde spullen nog van waarde of eigenlijk te goed om af te laten voeren? We werken samen met een aantal goede doelen. Die doneren we de spullen die nog van te veel waarde zijn. En in sommige gevallen wijst onze taxateur op grotere waarde, zodat we de materialen kunnen verkopen. 
 • Container nodig?
  Dat wat we afvoeren tijdens het ontruimen van de woning verzamelen we bijvoorbeeld in een container voor de deur. Op die manier kunnen we efficiënt werken, terwijl we natuurlijk rekening houden met de extra kosten die we daarvoor maken. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond? We kunnen ook appartementen en flats ontruimen, zelfs als er sprake is van een smalle gang. Wij schatten het werk in, om u vooraf aan te geven wat daar de kosten van zullen zijn. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Moeten er meteen wat klussen worden gedaan? We kunnen bijvoorbeeld schilderen en andere klussen doen. Dat betekent dat u de woning netjes kunt laten herstellen, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Woningontruiming Drachten

Wilt u een woningontruiming in Drachten laten uitvoeren? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag. We hebben de ervaring, zijn snel beschikbaar en beschikken over de middelen om dat grondig voor u uit te voeren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar, terwijl u zeker weet dat het goed geregeld wordt.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.