Woningontruiming Delfzijl

Wilt u snel een woningontruiming in Delfzijl laten uitvoeren? Of is er minder haast bij, maar wilt u dit graag vakkundig laten doen? We hebben ervaring met uiteenlopende situaties, waardoor we u zelfs met een grondige schoonmaak of het opruimen van een hennepkwekerij goed kunnen helpen.

Is er sprake van een overlijden, gaat het om overlast door de bewoner of gewoon om een verhuizing waarna u de woning helemaal wilt laten ontruimen? We leveren die weer netjes op, zodat het huis klaar is voor de verkoop of de verhuur. En wilt u de woning netter laten opleveren dan bezemschoon alleen? We kunnen (grondig) schoonmaken en bijvoorbeeld de vloer verwijderen. Vervolgens kunnen we zelfs klus- en schilderwerkzaamheden uitvoeren, om alles netjes achter te laten en weer op te leveren zoals u dat wilt.

Na een verhuizing en bij teruggave

Bent u verhuisd of gaat het om (een van) uw ouders, die verhuizen naar een verzorgingstehuis? Het kan een flinke uitdaging zijn om de woning te ontruimen in Delfzijl. En sterker nog, soms ligt dit gevoelig of roept het herinneringen op, waardoor het lastig is om daar zelf mee aan de slag te gaan. Wat de situatie ook is, wij zorgen ervoor dat we de woning op een nette en grondige manier ontruimen.

Uiteraard kunt u eerst zelf een deel van de spullen weghalen of ervoor zorgen dat er niets van waarde achterblijft. En heeft u liever dat wij bekijken wat er nog van waarde is, bijvoorbeeld om te doneren aan een goed doel? We werken samen met verschillende goede doelen. Zo houden we graag rekening met uw wensen. We voeren de woningontruiming in Delfzijl uit op de manier die u wenst, zodat u zeker weet dat we u daarmee goed van dienst kunnen zijn. 

Over de kosten en mogelijkheden

Benieuwd naar de kosten van een woningontruiming van de woning in Delfzijl? Of wilt u meer weten over de kosten die we berekenen? We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe we vooraf bepalen wat daar de prijs voor zal zijn:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Wilt u de woning na de ontruiming in Delfzijl weer veegschoon laten opleveren? Of gaat het u om een meer grondige schoonmaak? Bijvoorbeeld na een overlijden kan er een nare geur in de muren, plafonds en vloer getrokken zijn. En is er sprake geweest van overlast? Ook dan is het vaak belangrijk om de woning grondig te reinigen, iets waar we na de ontruiming meteen voor kunnen zorgen. 
 • Donatie aan goede doelen
  We werken samen met een groot aantal goede doelen. Aan hen doneren we de meubels en materialen die nog van waarde zijn, om die een duurzaam tweede leven te kunnen bieden. En is het zelfs van heel grote waarde? Onze taxateur bepaalt of het mogelijk is om op basis daarvan korting aan te bieden op de reguliere tarieven. 
 • Container nodig?
  Met een container voor de deur wordt het een stuk makkelijker om de grote meubels en andere materialen af te voeren. Dus wilt u bijvoorbeeld de vloer laten verwijderen? Het is iets waar we tijdens de woningontruiming in Delfzijl meteen voor kunnen zorgen. Uiteraard houden we in de offerte alvast rekening met de eventuele container. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een huis op de begane grond? Dat werkt sneller en efficiënter dan een appartement of flat, al kunnen we ook die natuurlijk ontruimen. We schatten de situatie vooraf in, bijvoorbeeld om vast te stellen hoe lang we daar ongeveer mee bezig zullen zijn. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u meteen laten schilderen of op een andere manier laten klussen? We herstellen kleine beschadigingen en kunnen de woning weer netjes opleveren. Zo is de situatie na de ontruiming weer meteen klaar voor de verkoop of de verhuur. 

Woningontruiming Delfzijl

Op zoek naar een woningontruiming in Delfzijl en de specialisten die u daarmee goed kunnen helpen? We hebben de jarenlange ervaring, dus weten wat er moet gebeuren. En wilt u dit zo snel mogelijk geregeld hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw woningontruiming in Delfzijl.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.