6 redenen om uw woning te laten ontruimen

Een woningontruiming kost over het algemeen aardig wat tijd. Met een aantal familieleden is dit vaak prima te organiseren. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen. Een besparing van de kosten is uiteraard een voordeel. Een nadeel is dat u emotioneel betrokken bent, de tijd die erin gaat zitten. Ook wordt de mate waarin u fit moet zijn wel eens onderschat. Of u nu te maken heeft met het overlijden van een dierbare, een verhuizing naar een verzorgingshuis of een andere situatie waarin u moet ontruimen. Hieronder een aantal voordelen van het laten ontruimen van uw woning door Margron Woningontruiming,

Volledige service

Bij Margron woningontruiming kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen. Het afvoeren van de inboedel, contact en afstemming met de makelaar voor de verkoop of met de woningbouw voor de verhuur. Het verwijderen van vloeren maar ook een afronding met een schoonmaak. Ook voor meer extreme situaties als een vervuilde woning behoort bij ons tot de mogelijkheden. 

Transparante kosten en duidelijke afspraken

Een helder beeld van de kosten en duidelijke afspraken is erg belangrijk. Wij geven u hier duidelijkheid in en voeren niks uit zonder overleg met u. Ook qua kosten zal u nimmer voor verassingen komen te staan.

Maatwerk

Er is geen huisontruiming hetzelfde. Of er nu sprake is van een hoarder woning, het verkoopklaarmaken of het klaarmaken van een woning voor de verhuur. Iedere situatie vraagt om betrokkenheid en een frisse blik om tot goede resultaten te komen.

Ervaring en expertise

Margron heeft jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen. Wij werken professioneel en veilig. Met begrip voor uw situatie en begrip voor de spullen. Discreet in een bus zonder reclame voeren wij de meest gevoelige liggende opdrachten uit. 

Met respect voor het milieu

Wij hechten waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. we hebben met een ontruiming bijvoorbeeld vaak te maken met verschillende soorten chemicaliën. Maar ook oude batterijen. Soms komen we onverwacht asbest tegen en schakelen we in overleg met de klant een asbestdeskundige in.
De verschillende afvalstromen worden netjes afgevoerd volgens wet en regelgeving. Daarnaast wordt zoveel mogelijk geschonken van een te ontruimen inboedel.

Emotionele aspecten

Wanneer u uw woning laat ontruimen, hoeft u niet geconfronteerd te worden met het verwijderen van zaken die emotioneel belastend kunnen zijn. Door de spullen zoeken naar dierbare zaken kan goed zijn voor het rouwproces. Maar om echt inboedel af te voeren kan juist erg belastend zijn. 

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.