Woningontruiming Smilde

Margron Woningontruiming is dé specialist in woningontruimingen in Smilde. Heeft u hulp nodig bij het leegmaken van een woning? Wij zorgen ervoor dat deze in no-time leeg, schoon en hersteld is. 

Wanneer u op zoek bent naar hulp bij woningontruiming in Smilde en omgeving, bent u bij Margron aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe wij huisontruimingen, specialistische schoonmaak en het herstel van mankementen aan de woning moeten aanpakken. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen en de woning in korte tijd gereed maken voor bewoning, verkoop of verhuur. 

Wilt u meer weten over hoe Margron u van dienst kan zijn? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08.00u tot 22.00u, via 0644181621. 

Van A tot Z ontzorgd

Of een woningontruiming nu gepland is of zich onverwachts aandient, het is vrijwel altijd een flinke klus. Dat begint vaak bij het uitzoeken van spullen. Wanneer een bewoner is overleden, is het voor de naasten emotioneel vaak zwaar om waardevolle spullen en documenten uit te zoeken. Daarna moet ook de rest van de inboedel worden uitgezocht en afgevoerd. Hulp bij woningontruiming is daarom altijd welkom. Onze ervaren woningontruimers denken graag met u mee en begeleiden het proces van A tot Z. Zij zorgen er tevens voor dat alle werkzaamheden netjes en vakkundig worden uitgevoerd. 

Is de woning leeg, maar niet schoon? Of zijn er mankementen die voor het opleveren van de woning verholpen moeten worden? Ook dan is Margron u graag van dienst. Voor schoonmaken, schilderen en het uitvoeren van herstelwerkzaamheden draaien wij onze hand niet om. Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes geheel naar wens worden opgeleverd. 

Woningontruiming Smilde prijzen

Het leegruimen van een woning is altijd maatwerk. Iedere woning en elke situatie is immers uniek. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Wij maken vooraf altijd een prijsopgave op maat. Daarbij houden we rekening met factoren die van invloed zijn op de werkzaamheden. Denk daarbij aan de grootte van de woning, hoeveel inboedel er in de woning staat, of de woning goed bereikbaar is en welke aanvullende werkzaamheden (schoonmaken, schilderen, klussen) we moeten uitvoeren. 

In de meeste gevallen voert Margron een complete woningontruiming uit. Wij zorgen ervoor dat inboedel die bewaard moet worden, netjes wordt opgeslagen. De spullen die weg kunnen, sorteren wij. Zijn ze nog geschikt voor gebruik? Dan proberen we via kringloopwinkels en hulporganisaties een nieuwe plek voor ze te vinden. Het resterende afval voeren wij milieuvriendelijk af, waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Werkwijze bij huisontruiming 

Hoewel iedere woningontruiming uniek is, gaan wij over het algemeen volgens een vast plan te werk. We doorlopen daarbij de volgende stappen: 

Inboedel uitzoeken 

Bij het sorteren van de inboedel kijken we allereerst naar de waardevolle en persoonlijke spullen. Vaak willen nabestaanden daar een deel van houden of opslaan. Wij verzamelen alles wat u dierbaar is en brengen dit naar een opslaglocatie of andere woning. 

Bruikbare inboedel afvoeren 

Margron werkt waar mogelijk circulair. Dit houdt in dat wij altijd zoveel mogelijk spullen een tweede leven proberen te geven. Via kringloopwinkels, hulporganisaties en zorginstellingen komen bruikbare spullen terecht bij mensen die dat nodig hebben. Zo hebben we al heel veel mensen aan kleding, meubels en inboedel kunnen helpen. 

Afval recyclen 

Natuurlijk blijven er altijd spullen achter die niet opnieuw kunnen worden gebruikt. Wij zorgen ervoor dat deze spullen milieuvriendelijk worden afgevoerd en indien mogelijk worden gerecycled. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een beter milieu. 

Schoon en in goede staat 

Een lege woning moet vrijwel altijd ook worden schoongemaakt. In sommige situaties volstaat ‘bezemschoon’, in andere situaties is een specialistische schoonmaak noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaken na overlijden. Indien gewenst, kunnen we de woning voorafgaand aan de oplevering ook schilderen en ervoor zorgen dat (kleine) mankementen worden hersteld. 

Opleveren voor verkoop, bewoning of verhuur

Vaak is snelheid bij woningontruiming geboden. Hoe eerder een woning weer bewoond, verhuurd of verkocht kan worden, hoe beter. Wij overleggen dan ook regelmatig met verkopers of woningbouwverenigingen over de eisen waar een bepaalde woning bij de oplevering aan moet voldoen. Aan de hand van die richtlijnen halen we de woning leeg, zorgen we dat alle ruimtes in goede staat zijn en leveren we een schone woning op. 

Woningontruiming Smilde

Als haast is geboden, dan is Margron dé partij voor woningontruiming in Smilde en omgeving. We kunnen vaak al binnen 48 uur aan de slag met het ontruimen, schoonmaken en herstellen van uw woning. 

Wilt u overleggen over de werkzaamheden en het bijbehorende tarief? Bel dan geheel vrijblijvend naar 0644181621. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08.00u tot 22.00u (ook in het weekend).

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.