Woningontruiming Overijssel

Uw woningontruiming in Overijssel is bij ons in goede handen. We gaan vlot en vakkundig te werk, altijd met specifieke aandacht voor uw wensen. Dus gaat het om een verhuizing, is er iemand overleden of wilt u de woning om een andere reden laten leeghalen? Wat de reden of aanleiding ook is, wij bieden de persoonlijke aandacht en betrokken service waar u naar op zoek bent.

Als we de woning ontruimen doen we dat grondig, en natuurlijk op basis van een duidelijke inschatting van de kosten. Dus bent u benieuwd naar de prijs? Of wilt u voorkomen dat u te veel betaalt? Wij gaan efficiënt te werk, maar nooit zonder aandacht voor dat u belangrijk vindt en hoe we u goed van dienst kunnen zijn.

We hebben veel ervaring met woningontruimingen, zowel in Overijssel als in de wijdere regio. Dat betekent dat we u vooraf goed kunnen aangeven hoe we te werk gaan. Bovendien werken we samen met een aantal goede doelen en voeren we afval zoveel mogelijk milieuvriendelijke af. En wilt u meteen een paar kleine klussen laten uitvoeren of de vloer laten verwijderen? Ook dat kunnen we voor u in orde maken.

Laagste prijs: offerte op maat

U betaalt de laagste prijs, dankzij onze offerte op maat die we netjes specificeren. Daarmee geven we aan wat de woningontruiming in Overijssel kost, gewoon aan de hand van de verschillende belangrijke factoren en eigenschappen. 

 • Inboedel
  Gaat het om een grote inboedel of valt het aantal spullen en meubels juist wel mee? We schatten de omvang van de opdracht vooraf in. Bovendien houden we rekening met een woning op de begane grond of een appartement of flat op een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Misschien zijn spullen nog te goed om af te voeren. We geven het een tweede leven, via de goede doelen waarmee we samenwerken. Bij spullen van echt hoge waarde kijkt er een taxateur mee, zodat we soms een korting kunnen aanbieden op de toch al scherpe prijzen.
 • Afval
  Sommige spullen zijn niet geschikt voor een tweede leven. Die materialen voeren we af. Dat doen we zo milieuvriendelijk en efficiënt mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld een container voor de deur laten plaatsen.
 • Vloeren
  Liggen er nog vloeren in de woning die u wilt laten verwijderen tijdens de ontruiming? Geen probleem, ook niet als die verlijmd zitten. We ruimen het netjes op en voeren het af, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.
 • Vervuiling
  We kunnen de woning ontruimen in Overijssel en bij vervuiling ook meteen schoonmaken. Zo zorgen we ervoor dat dit allemaal goed wordt geregeld, zonder dat u er zelf mee aan de slag hoeft. 
 • Oplevering
  De nette oplevering van de ontruimde woning in Overijssel is bij ons in goede handen. Dat doen we op de manier die u wenst. Standaard is dat bezemschoon, al kunnen we het huis ook meteen klaar maken voor de volgende verhuur of verkoop.
 • Kluswerkzaamheden
  Zijn er klussen blijven liggen in de woning, zoals het schilderwerk? Dat maken we meteen in orde. Zo maken we de woning klaar om die weer te gebruiken voor de volgende bewoner of eigenaar. 

Onze werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze tijdens een woningontruiming in Overijssel of omgeving? We gaan vlot en vakkundig te werk, altijd met aandacht voor bijvoorbeeld de waardevolle spullen die er nog liggen.

 • Waardevolle spullen
  Zijn er spullen van grote financiële of emotionele waarde? Geen probleem, daar houden we rekening mee. We leggen het alvast apart, om te voorkomen dat het per ongeluk verloren gaat.
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen, om spullen daar waar mogelijk een tweede leven te geven. Zo zorgen we ervoor dat spullen terechtkomen bij studenten of mensen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De afvoer van afval doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk. We maken het bijvoorbeeld klaar voor recycling, uiteraard zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft of moeite voor hoeft te doen.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  Wilt u het geheel na de woningontruiming verhuren of verkopen? Wij zorgen ervoor dat dit meteen kan. Of laat het huis gewoon bezemschoon opleveren natuurlijk, als dat voldoende is.

Woningontruiming Overijssel

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Overijssel of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.