Woningontruiming Norg

Woningontruiming in Norg laten doen? We ontruimen de woning en zorgen er daarmee voor dat we die weer klaarmaken voor de verkoop of verhuur. Dus moet u de woning teruggeven aan de verhuurder of wilt u die weer (laten) verkopen? We hebben met onze jarenlange ervaring alle situaties al een keer meegemaakt.

Gaat het om een verhuizing waarbij er spullen zijn achtergebleven? Is er sprake (geweest) van overlast? Of gaat het om een overlijden, eventueel met een situatie waarin de overledene een paar dagen in de woning heeft gelegen? Het zijn allemaal situaties waar we goed mee uit de voeten kunnen. We leveren de woning weer netjes op, uiteraard zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Van 8:00 tot 22:00 uur beschikbaar

We zijn van 8:00 tot 22:00 uur beschikbaar en zorgen er daarmee voor dat we u op ieder gewenst moment van dienst kunnen zijn. Dat doen we 7 dagen per week, waardoor we ook buiten de bekende kantooruren om aan de slag kunnen.

En heeft u haast, dus zoekt u naar een spoed woningontruiming in Norg of omgeving? We kunnen zelfs binnen 48 uur aan de slag. Binnen een paar dagen is de woning helemaal leeg, waardoor die weer klaar is voor de verkoop of verhuur. En moeten er herstelwerkzaamheden plaatsvinden of wilt u bijvoorbeeld de vloer laten verwijderen? Ook dat kunnen we doen, zodat u de volledige klus aan ons kunt overlaten. 

Inclusief klussen en schoonmaak

Gaat het om een complete woningontruiming in Norg, plus een aantal andere werkzaamheden? We kunnen meteen een aantal klussen uitvoeren en bijvoorbeeld zorgen voor de schoonmaak. Dus is alleen bezem- of veegschoon niet voldoende? Geen probleem, we pakken het op en zorgen ervoor dat we het netjes afwerken.

Zo zorgen we in Norg en omgeving voor de ontruiming van de woning waar u naar op zoek bent. En bent u benieuwd naar de kosten? Daarvoor letten we op een aantal belangrijke elementen:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Wilt u de woning laten ontruimen en veegschoon laten opleveren? We kunnen meteen zorgen voor een (grondige) schoonmaak. Dus is er een nare geur in de wanden, plafonds en bijvoorbeeld de vloer gaan zitten? Geen probleem, zelfs dat lossen we voor u op.
 • Donatie aan goede doelen
  Kunnen we een donatie doen aan goede doelen of staan er zelfs spullen van meer waarde? Onze taxateur kijkt mee. In sommige gevallen kunnen we zelfs iets aan de prijs doen, dankzij de materialen of spullen van waarde.
 • Container nodig?
  Is er een container voor de deur nodig, om de spullen meteen af te kunnen voeren? Die kunnen wij regelen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. We houden daar rekening mee bij de prijs, zodat u goed weet waar u in totaal aan toe bent.
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond of juist om een flat of appartement op een hogere verdieping? En is er sprake van een lift, een smalle galerij of andere belangrijke omstandigheden? We houden er rekening mee om de woningontruiming in Norg goed te plannen. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u eventuele kluswerkzaamheden laten uitvoeren? We kunnen werk herstellen, klussen uitvoeren en bijvoorbeeld schilderen. Op die manier zorgen we ervoor dat we de woning netjes achterlaten, precies op de manier die u wenst.

Woningontruiming Norg

Gaat het om een woningontruiming in Nord, waarvoor u zoek naar ervaren specialisten die bovendien snel beschikbaar zijn? We hebben ruime werktijden, om u daar ook buiten de kantooruren om mee te kunnen helpen. Dus zoekt u in de avonduren of in het weekend naar hulp bij het ontruimen van een woning? Wij staan graag voor u klaar.

We doen de woningontruimingen in Norg en omgeving voor particulieren, voor notarissen, makelaars en bijvoorbeeld instanties. Dus wilt u een woning laten ontruimen? Wij zijn de specialisten die u zoekt. Uiteraard geven we vooraf aan wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.