Woningontruiming na overlijden Veendam

We zijn uw specialist voor een woningontruiming na overlijden in Veendam. Wilt u zeker weten dat dit goed gebeurt? Onze experts hebben oog voor detail en begrijpen dat er mogelijk veel op u afkomt. Daarnaast werken we voor instellingen en eigenaren van vastgoed, die erop willen vertrouwen dat we weten wat er moet gebeuren.

We hebben de expertise, de ervaring en bovendien de capaciteit. Dat betekent dat we u vlot van dienst kunnen zijn met de ontruiming. In veel gevallen lukt dat zelfs met spoed, bijvoorbeeld als u de woning beschikbaar moet maken voor de volgende huurder of koper.

Een offerte op maat

Een ontruiming van de woning na overlijden in Veendam moet natuurlijk niet te veel kosten. Aan de andere kant wilt u dat het goed gebeurt. We brengen u een duidelijke offerte op maat uit, waarin we zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen. 

 • Inboedel
  Hoeveel inboedel staat er in de woning en waar staat dit? We schatten de omvang in. En we houden rekening met spullen op de begane grond, op een verdieping en bijvoorbeeld in een appartement of een flat. 
 • Tweede leven
  Wat is er nog goed van kwaliteit en dus geschikt voor een tweede leven? Ook daar kijken we naar, bij hoge waarde zelfs samen met een taxateur. Soms kunnen we een korting aanbieden op de toch al scherpe tarieven. 
 • Afval
  Het afval voeren we natuurlijk netjes af. Daarvoor kunnen we bijvoorbeeld een container voor de deur laten plaatsen, om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen werken tijdens de woningontruiming na overlijden in Veendam. 
 • Vloeren
  En is er sprake van vloeren in de woning, die u meteen wilt laten verwijderen? Dat pakken we op, inclusief de lijmresten die verwijderd moeten worden. U heeft er op die manier zelf geen omkijken naar. 
 • Vervuiling
  Is een kamer of wellicht de hele woning vervuild geraakt? Geen probleem, ook daar draaien we onze hand niet voor om. We beschikken over de professionele middelen en materialen om dit netjes te reinigen. 
 • Oplevering
  De oplevering is standaard bezemschoon, al zijn er meer mogelijkheden. Dus wilt u de woning die we ontruimen na overlijden in Veendam bijvoorbeeld verhuur- of verkoopklaar laten opleveren? Ook dat is mogelijk. 
 • Kluswerkzaamheden
  Ten slotte voeren we eventuele kluswerkzaamheden meteen voor u uit. U kunt denken aan schilderwerk en andere klussen in en om het huis. 

Onze werkwijze

We hanteren een betrokken en persoonlijke werkwijze, met duidelijke aandacht voor wat er moet gebeuren. Bovendien vinden we het belangrijk om samen te werken met goede doelen en een milieuvriendelijke aanpak te hanteren. 

 • Waardevolle spullen
  Zodra we de woning ontruimen na overlijden in Veendam leggen we eerst de waardevolle spullen apart. Dat is alles met een financiële of emotionele waarde, dat niet verloren mag gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  De samenwerking met meerdere lokale goede doelen zorgt ervoor dat we spullen een tweede leven kunnen geven. Ze gaan naar studenten en bijvoorbeeld mensen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De rest voeren we netjes voor u af uit de woning, zo milieuvriendelijk mogelijk. Op die manier bieden we het aan voor recycling en de verdere duurzame verwerking daarvan. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  De woning die we ontruimen na overlijden in Veendam kunnen we klaar voor de verhuur of de verkoop opleveren. 

Woningontruiming na overlijden Veendam

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming na overlijden in Veendam? Of is er wellicht spoed bij de ontruiming? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur. U kunt ons 7 dagen per week bereiken. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.