Woningontruiming na overlijden Groningen

Uw woningontruiming na overlijden in Groningen is bij ons in goede handen. We weten wat er moet gebeuren, hebben allerlei situaties al een keer meegemaakt en zorgen voor een betrokken aanpak. Dat betekent dat we graag luisteren naar uw wensen, ook om u met meer van dienst te zijn dan de ontruiming alleen.

Wij begrijpen wat er speelt rondom een overlijden, als er een woning ontruimd moet worden. We werken voor particulieren, eigenaren van vastgoed en instellingen. We passen onze werkwijze daar moeiteloos op aan, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat doen we natuurlijk voor een scherp tarief. U ontvangt een vrijblijvende offerte, waarin we de verschillende kosten netjes specificeren. 

Laagste prijs: offerte op maat

U betaalt bij ons de laagste prijs voor een woningontruiming na overlijden in Groningen. Bovendien geven we precies aan wat de kosten van de diverse onderdelen zijn. Dus zoekt u naar full service of juist een scherp tarief? Wij zijn u er graag mee van dienst.

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel en staat die op de begane grond of in een appartement op een hogere verdieping? We houden er rekening mee als we de kosten berekenen, voor de woningontruiming na een overlijden in Groningen. 
 • Tweede leven
  Welke spullen zijn er te goed om af te voeren? We geven ze graag een tweede leven via de goede doelen waarmee we samenwerken. Of er kijkt zelfs een taxateur mee, die beoordeelt of we een korting kunnen aanbieden op de vaste lage prijzen. 
 • Afval
  De overige meubels, materialen en spullen voeren we af, als die niet meer geschikt zijn voor een tweede leven. Daarvoor kunnen we een container (voor de deur) laten plaatsen, zodat we efficiënt en voordelig kunnen werken. 
 • Vloeren
  We ontruimen de woning na overlijden en kunnen bovendien de vloer verwijderen, ook als die verlijmd zit. Dus wilt u daar zelf liever niet mee aan de slag? Geen probleem, dan doen wij het voor u.
 • Vervuiling
  Op een vergelijkbare manier kunnen we ook vervuilingen opruimen. En is er een nare (lijk)geur in de wanden en de plafonds getrokken? Zelfs daar kunnen we uitstekend iets aan doen.
 • Oplevering
  Standaard leveren we woningen die we ontruimen na overlijden bezemschoon op. En wilt u de woning meteen weer aanbieden aan de volgende bewoner? Dan kunnen we dat zelfs verhuur- of verkoopklaar doen.
 • Kluswerkzaamheden
  Eventuele klussen die zijn blijven liggen kunnen we meteen voor u oppakken. Dus moet er nodig geschilderd worden? We doen het nadat we de woning hebben ontruimd. 

Onze werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en betrokken. We hebben aandacht voor wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld voor een woningontruiming na een overlijden in Groningen, waarbij u allerlei andere zaken aan het hoofd hebt. 

 • Waardevolle spullen
  We selecteren eerst de waardevolle spullen. Dat met een financiële of emotionele waarde houden we apart, om zeker te weten dat het niet per ongeluk verloren gaat. 
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen in de regio. Via hen zorgen we ervoor dat goede spullen een tweede leven krijgen, bijvoorbeeld bij studenten of bij mensen in de bijstand.
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De spullen die we moeten afvoeren verzamelen we in een container of op een andere wijze. We maken het klaar voor recycling, door een zo duurzaam mogelijke verwerking. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  De woning die we ontruimen na een overlijden in Groningen kunnen we klaar voor de nieuwe verhuur of de verkoop opleveren. 

Woningontruiming na overlijden in Groningen

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming na overlijden in Groningen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.