Woningontruiming na overlijden Beilen

Uw woningontruiming na overlijden in Beilen is bij ons in goede handen. Dus zoekt u professionals die snel kunnen schakelen? En die uit ervaring weten wat er moet gebeuren? We hebben dankzij onze ervaring al van alles voorbij zien komen.

We brengen u vooraf een duidelijke en scherpe offerte uit, zodat u ook qua kosten precies weet waar u aan toe bent. Het voorkomt verrassingen, zelfs als u een aantal extra werkzaamheden wilt laten uitvoeren.

Bovendien werken we samen met een aantal goede doelen, om de spullen die nog goed zijn een tweede leven te kunnen geven. Alles dat we daarnaast afvoeren proberen we duurzaam en milieuvriendelijk aan te bieden voor recycling. 

Laagste prijs: offerte op maat

Voor onze woningontruiming na overlijden in Beilen betaalt u natuurlijk de laagste prijs voor kwaliteit.
We brengen een offerte op maat uit, waarin we precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Dat doen we per onderdeel, zodat u zelf aan kunt geven wat u wel en niet belangrijk vindt. 

 • Aan de slag met de inboedel
  Om hoeveel inboedel gaat het ongeveer? We schatten het in, aan de hand van het aantal meubels, spullen en materialen. Bovendien kijken we naar het type woning. Vanaf de begane grond is het makkelijker afvoeren dan uit een appartement of een flat op een verdieping. 
 • Voor een mooi tweede leven
  We proberen zoveel mogelijk van de nog goede spullen een tweede leven te geven. Daarvoor werken we samen met een aantal goede doelen. En met een taxateur, die bij hoge waarde kan aangeven of we eventueel een korting op de tarieven kunnen aanbieden. 
 • Afvoeren: in een container of anders
  De rest van de spullen en materialen verwerken we als afval. Daarvoor kunnen we een container laten plaatsen. Dat maakt het beter mogelijk om effectief af te voeren. Bovendien hoeft u dit dan zelf niet te regelen. 
 • Laat meteen de vloer verwijderen
  Liggen er nog vloeren in de woning die verwijderd moeten worden? Als u daar zelf de tijd of de capaciteit niet voor heeft kunnen we dat meteen meenemen. We verwijderen zowel de vloer als de lijmresten, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.
 • Aan de slag met vervuiling
  Bij eventuele vervuiling kunnen we ook dat meteen oplossen, door het grondig te reinigen. Op die manier laten we het allemaal weer netjes achter, zodat er niets meer herinnert aan het overlijden dat er heeft plaatsgevonden. 
 • Weer netjes opgeleverd
  We zorgen voor de oplevering, die bij ons standaard bezemschoon is. Bovendien kunnen we er met de woningontruiming na overlijden in Beilen voor zorgen dat we de woning weer klaar voor de verhuur of de verkoop opleveren. 
 • Aandacht voor het schilderwerk en meer
  En zijn er de afgelopen tijd klussen blijven liggen, zoals het schilderwerk van de woning? Ook dat kunnen we ten slotte meteen uitvoeren, om de woning zo netjes en compleet mogelijk op te leveren. 

De werkwijze van Margron

We hanteren een persoonlijke en betrokken werkwijze. Dus heeft u specifieke wensen of vindt u het vooral belangrijk dat u er zelf niets aan hoeft te doen? Dat is waar we voor zorgen, bijvoorbeeld met aandacht voor de waardevolle spullen. 

 • Aandacht voor alles van waarde
  We leggen de waardevolle spullen apart, om zeker te weten dat die niet per ongeluk verloren gaan. Dat doen we met alles dat financieel en bijvoorbeeld emotioneel nog van waarde is.
 • Het gaat niet zomaar verloren
  Voor de meubels, spullen en materialen van goede kwaliteit werken we samen met goede doelen. Zij vinden daarvoor een nieuwe bestemming, bijvoorbeeld bij studenten en mensen in de bijstand. 
 • Afvoeren: zo milieuvriendelijk mogelijk
  De overige materialen voeren we zo milieuvriendelijk af. We maken het klaar voor recycling, om het aan te bieden voor de verdere duurzame verwerking daarvan. 
 • Opnieuw verhuren of verkopen
  We kunnen de woning na het ontruimen na overlijden in Beilen helemaal klaar voor de verhuur of de verkoop opleveren. U heeft er op die manier geen omkijken meer naar.

 

Speciale schoonmaak?

En wilt u de woning professioneel laten schoonmaken, bijvoorbeeld na een overlijden dat enkele dagen onopgemerkt is gebleven? We zullen de woning eerst grondig reinigen en verwijderen zelfs de nare (lijk)geur uit de wanden en plafonds. Daarna gaan we aan de slag met de ontruiming van de woning.

Woningontruiming na overlijden in Beilen

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming na overlijden in Beilen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.