Woningontruiming na overlijden Assen

U wilt zeker weten dat de woningontruiming na overlijden in Assen goed geregeld is. En dat is precies waar wij voor zorgen. We hebben de expertise, de ervaring en de materialen om u daarmee goed van dienst te zijn.

Dat doen we altijd op basis van een duidelijke offerte, netjes gespecificeerd en op maat. We geven aan wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien kunnen we de woning ontruimen en u bijvoorbeeld van dienst zijn met kleine klussen en het verhuur- of verkoopklaar maken van de woning.

Scherpe prijs: maatwerk offerte

Zoekt u naar de laagste prijs voor een woningontruiming na overlijden in Assen? We brengen standaard een scherpe offerte uit. Daarmee geven we aan wat de kosten zullen zijn. Uiteraard benoemen we de diverse onderdelen, afhankelijk van uw wensen voor onze aanpak.

 • Aan de slag met de inboedel
  De grootte van de inboedel bepaalt grotendeels de kosten. Bovendien houden we er rekening mee of het gaat om een woning op de begane grond of een appartement of flat op een hogere verdieping. 
 • Afvoeren: in een container of anders
  De meubels, materialen en spullen die niet meer van waarde zijn zullen we meteen afvoeren. Daarvoor kunnen we een container laten plaatsen, zodat u dit niet zelf hoeft te regelen. 
 • Laat meteen de vloer verwijderen
  In de container gaat bijvoorbeeld ook de vloer, als we die voor u verwijderen. Dat doen we natuurlijk inclusief de lijmresten. U hoeft er zelf niet mee aan de slag, omdat we dit regelen tijdens de woningontruiming na overlijden in Assen.
 • Voor een mooi tweede leven
  Wat kan er een tweede leven krijgen en is er nog iets van (grote) waarde? Als we twijfelen kijkt er een taxateur mee. Soms kunnen we een korting aanbieden op de tarieven, om u goedkoper van dienst te kunnen zijn. 
 • Eerst aan de slag met vervuiling
  Is er sprake van vervuiling in de woning? We kunnen dit meteen professioneel reinigen. En hangt er een nare (lijk)geur in het huis? Die verwijderen we vooraf tijdens de schoonmaak, zelfs uit wanden en plafonds als het daar in is getrokken. 
 • Aandacht voor het schilderwerk en meer
  We voeren desgewenst kleine klussen uit. De werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit schilderwerk dat er steeds bij in is geschoten.
 • Weer netjes opgeleverd
  De woning kunnen we zowel bezemschoon als verhuur- en verkoopklaar opleveren. U kunt ons aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. 

Onze werkwijze

Tijdens de woningontruiming na overlijden in Assen hanteren we een duidelijke werkwijze. Tegelijkertijd zijn we heel betrokken, bijvoorbeeld om te voorkomen dat waardevolle spullen ongemerkt of per ongeluk verloren gaan.

 • Aandacht voor alles van waarde
  We controleren de woning eerst op waardevolle spullen. Alles dat emotioneel of financieel van waarde is houden we apart, om daar met aandacht en zorgvuldig mee om te gaan. 
 • Het gaat niet zomaar verloren
  Vervolgens zoeken we naar dat wat nog een tweede leven kan krijgen. Hiervoor werken we samen met een aantal goede doelen. Zij verdelen de spullen onder studenten en bijvoorbeeld anderen met bijstand. 
 • Opnieuw verhuren of verkopen
  De woning leveren we op zoals u dat wilt. Dus wilt u die weer verhuren of verkopen? Wij zorgen voor de oplevering waar u behoefte aan heeft.
 • Afvoeren: zo milieuvriendelijk mogelijk
  De materialen die niet meer geschikt zijn voor nieuw gebruik zullen we afvoeren. Dat doen we in een container, uiteraard zo milieuvriendelijk mogelijk. We vinden dankzij recycling een duurzaam doel voor wat er weg moet. 

Schoonmaken na overlijden

En zoekt u specialisten voor de schoonmaak van de woning? We kunnen u van dienst zijn met zowel de woningontruiming na overlijden in Assen als het reinigen daarvan. Wij beschikken over de professionele materialen, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

In een aparte offerte laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak. Ook daarmee hebben we veel ervaring, zodat we u uitermate grondig van dienst kunnen zijn. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.