Woningontruiming Meppel

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Meppel? Kies voor Margron Woningontruiming en u bent ervan verzekerd dat de woning binnen enkele dagen bezemschoon wordt opgeleverd. Wij gaan een stapje verder en voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de woning weer netjes en schoon is. Ook het herstellen en reinigen van de ruimte valt in onze dienstverlening.

Snelle en zorgvuldige ontruiming

Het ontruimen van een ruimte is een vak apart, vooral als je wilt dat het zorgvuldig en snel gebeurt. Het voordeel is dat wij in de meeste gevallen de hele woning al in 48 uur kunnen ontruimen. Wij krijgen regelmatig aanvragen voor een woningontruiming met spoed in Meppel, dit is dan ook geen enkel probleem voor ons. Naast dat wij snel werken, doen wij dit ook netjes en zorgvuldig. Zo weet u zeker dat er goed met uw spullen en de woning om wordt gegaan.

woningontruiming Meppel

Woningontruiming na overlijden in Meppel

Wij hebben honderden woningen ontruimd nadat iemand was overleden. We kunnen dan ook helpen bij verschillende werkzaamheden. Van het reinigen en opruimen van de woning, tot het verwijderen van de lijkgeur en de vloer. De gehele woning wordt netjes ontruimd en bezemschoon opgeleverd. U heeft nergens omkijken naar.

Hoe gaan we te werk

Bij het ontruimen van een woning is het nodig om gestructureerd en met een duidelijk plan te werk te gaan. Voor ons is het handig als u ons duidelijk verteld wat er precies gedaan moet worden. Is het alleen nodig om de woning te ontruimen of moeten er ook bepaalde zaken hersteld worden? Als we dit weten kunnen we een offerte voor u opstellen, u weet dan precies waar u aan toe bent. Omdat wij altijd werken met een offerte op maat, kunnen wij onze tarieven laag houden. We maken inzichtelijk wat er gedaan moet worden en maken hier een planning voor. Vervolgens kunnen we dit gaan uitvoeren.

Wilt u ook een woning, bedrijfspand, kantoor, winkel of andere ruimte leeg laten halen in Meppel? Of u nu een particulier, verhuurder of bedrijf bent, u kunt bij ons terecht. Van kleine woningen tot grote bedrijfspanden, wij hebben er ervaring mee! Als u een offerte aan wilt vragen, zijn wij te bereiken op telefoonnummer 06 44181621, ook kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen altijd zo snel mogelijk reageren. Ook in de avond of in het weekend zijn wij bereikbaar.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.