Woningontruiming Leek

Uw woningontruiming in Leek is bij ons in ervaren en deskundige handen. Wij weten wat er moet gebeuren, hoe we dat het best kunnen aanpakken en wat daar de kosten van zijn. Daarom brengen we vooraf altijd een duidelijke offerte uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We ontruimen de inboedel, zoeken een tweede leven voor wat er nog herbruikbaar is en voeren de rest op een milieuvriendelijke manier af. Op die manier kunnen we de woning bezemschoon opleveren of maken we die zelfs weer helemaal verhuur- of verkoopklaar. En heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld met het oog op schilderen of andere kleine klussen? Ook die kunnen we meteen voor u uitvoeren. 

Laagste prijs: offerte op maat

We berekenen de laagste prijs voor de woningontruiming in Leek. Dat doen we altijd op basis van een duidelijke offerte, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. En heeft u specifieke wensen? Geen probleem, daar passen we onze werkwijze graag op aan. 

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel die er in de woning staat en gaat het om de begane grond, meerdere verdiepingen of een flat met een smalle galerij? We houden rekening met de omstandigheden, om u aan te geven wat de kosten zullen zijn. 
 • Tweede leven
  Kunnen we meubels en materialen nog een tweede leven geven via de goede doelen waarmee we samenwerken? Soms kijkt er zelfs een taxateur mee, als iets nog van (grote) waarde lijkt te zijn. 
 • Afval
  Het afval voeren we netjes af, iets waarvoor we zelfs een container kunnen laten plaatsen. Dit zit uiteraard gewoon bij de prijs in, zodat u in totaal goed weet waar u aan toe bent voor de woningontruiming in Leek. 
 • Vloeren
  We verwijderen ook vloeren, zelfs als die verlijmd zitten. We beoordelen vooraf de vloer, om daarvan in te schatten wat de kosten zijn op het moment dat we die tijdens de ontruiming meteen verwijderen. 
 • Vervuiling
  Is er sprake van (ernstige) vervuiling en wilt u dat meteen laten oplossen? We hebben ervaring met het grondig reinigen en schoonmaken van ruimtes en complete woningen, dus kunnen dat direct voor u uitvoeren. 
 • Oplevering
  De oplevering doen we standaard bezemschoon. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de woning meteen verhuur- of verkoopklaar te maken, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.
 • Kluswerkzaamheden
  Onze specialisten voor een woningontruiming in Leek kunnen meteen klein schilderwerk doen, net als andere kluswerkzaamheden die de afgelopen tijd zijn blijven liggen. 

 

Onze werkwijze

We hebben een efficiënte werkwijze ontwikkeld, waarmee we bovendien de betrokkenheid bieden waar veel van onze klanten naar op zoek zijn. Een woningontruiming in Leek is bij ons in goede handen, bijvoorbeeld dankzij onze aandacht voor waardevolle spullen.

 • Waardevolle spullen
  Voordat we beginnen met afvoeren of opruimen beoordelen we welke waardevolle spullen er nog in de woning aanwezig zijn. Het kan gaan om meubels en materialen met emotionele of bijvoorbeeld financiële waarde die we veilig stellen. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Voor de meubels en materialen die we afvoeren zoeken we eerst een tweede leven. Daarvoor werken we samen met meerdere goede doelen in de omgeving, die de spullen vaak goed kunnen gebruiken. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat niet meer bruikbaar is zullen we afvoeren. Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Op die manier maken we de weg vrij voor recycling, als duurzame oplossing na de woningontruiming in Leek.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen de woning helemaal verhuur- of verkoopklaar opleveren. Het is de makkelijkste manier voor u om ervoor te zorgen dat het huis weer klaar is om te verhuren of verkopen aan de volgende bewoner of eigenaar. 

Ontruiming na overlijden

We ontruimen woningen bij (gedwongen) verhuizingen, de verhuizing van ouders en bijvoorbeeld uitzettingen. En is er sprake van een overlijden? Ook in die situatie kunnen we zorgen voor de vakkundige ontruiming van de woning in Leek. We kunnen de woning bovendien meteen grondig reinigen en schoonmaken. Daarbij kunnen we zelfs een eventuele nare lijkgeur verwijderen, zodat daarna niets meer herinnert aan het overlijden dat er heeft plaatsgevonden. 

Woningontruiming Leek

We zijn uw specialist voor een woningontruiming in Leek. Dankzij de vrijblijvende offerte op maat weet u precies waar u aan toe bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan over de prijs of kosten.

Heeft u interesse in een woningontruiming in Leek of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.