Woningontruiming in Meppel

Woningontruiming in Meppel laten uitvoeren? Het is de beste en snelste manier om het huis snel leeg te krijgen. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 48 uur beginnen, uiteraard voor een zo scherp mogelijke prijs.

Tijdens een complete ontruiming halen we de woning leeg, verwijderen we desgewenst de vloeren en kunnen we die bovendien netjes afvoeren. Daarnaast kunnen we schoonmaken en eventuele kluswerkzaamheden uitvoeren. Zo leveren we de woning weer netjes verhuurbaar of verkoopbaar op.

Lijkt een woningontruiming in Meppel onvermijdelijk of moet dit vooral zo snel mogelijk gebeuren? We zijn de partner waar u naar zoekt. We snappen de situatie, weten wat er moet gebeuren en hebben de ervaring die u daarbij goed kunt gebruiken. Zo zorgen we ervoor dat de woning snel leeg is, waarbij we dat wat van waarde is zoveel mogelijk een tweede leven geven. 

Wat kost de ontruiming?

Benieuwd wat het kost als u in Meppel een woning wilt laten ontruimen? We berekenen scherpe tarieven, op basis waarvan we vooraf altijd een duidelijke offerte uitbrengen. Daarin houden we rekening met een aantal belangrijke eigenschappen van het werk:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Is het voldoende om het huis na de woningontruiming in Meppel veegschoon op te leveren? Of wilt u die (professioneel) laten schoonmaken? We kunnen zelfs een grondige reiniging uitvoeren na overlijden of als er sprake is (geweest) van bijvoorbeeld een hennepkwekerij. 
 • Verkoop aan goede doelen
  We proberen zoveel mogelijk spullen van waarde aan te bieden aan bijvoorbeeld goede doelen. Op die manier drukken we de kosten, door gebruik te maken van wat er nog in goede staat is en op die manier voor ons van waarde kan zijn. 
 • Container nodig?
  Moeten we een container plaatsen om het afval af te kunnen voeren of is het grootste deel al weg? Dit heeft invloed op de kosten voor de woningontruiming in Meppel die we kunnen aanbieden. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond of een flat op een verdieping? Dit heeft invloed op de kosten die we moeten maken, omdat het de afvoer van de meubelen en het afval mogelijk moeilijker maakt. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u de verlichting laten herstellen, moet er een wandje worden teruggeplaatst of gaat het om andere kluswerkzaamheden waar u zelf niet aan toe komt? We kunnen ze meteen meenemen, voor een kleine meerprijs bovenop de kosten voor de woningontruiming.  

Ontruiming in iedere situatie

We begrijpen dat er sprake kan zijn van veel verschillende situaties, waarna u denkt aan een ontruiming van de woning. Dus gaat het om een overlijden in Meppel, was er sprake van een hennepkwekerij of is er een andere aanleiding?

Geen probleem, wij hebben hier ervaring mee en weten wat er speelt. Dat betekent bovendien dat we zowel grondig en vakkundig als zorgvuldig te werk gaan. En wilt u er eerst zelf voor zorgen dat bepaalde stukken van waarde worden veiliggesteld? Of heeft u andere voorkeuren met betrekking tot de ontruiming van de woning? We houden er natuurlijk rekening mee, om u er mee van dienst te zijn op de manier die u wilt.

Dus zoekt u naar een specialist voor een woningontruiming in Meppel? Wij kunnen in de meeste gevallen al binnen 48 uur starten. Uiteraard brengen we vooraf een duidelijke offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Woningontruiming in Meppel

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met de ontruiming van de woning? Of vindt u het vooral belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent? We brengen u een vrijblijvende offerte uit, aan de hand waarvan u bijvoorbeeld precies weet wat de kosten zullen zijn.

We zijn uw specialist voor de woningontruiming in Meppel, zodat u dit aan vakkundige handen kunt overlaten. Wij weten wat er moet gebeuren, gaan er snel mee aan de slag en zorgen er natuurlijk voor dat we de woning weer netjes opleveren. Dus wilt u die weer verhuren of misschien verkopen? Wij zorgen ervoor dat uw woning in Meppel daar zo snel mogelijk klaar voor is.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.