Woningontruiming in Hengelo

Woningontruiming in Hengelo laten uitvoeren? We kunnen al binnen 48 uur starten, om de woning voor u leeg te halen. Zo maken we die weer geschikt voor de verhuur of verkoop, zelfs na een overlijden of als er sprake is geweest van een hennepkwekerij. En gaat het om een andere aanleiding of situatie? We halen heel de woning leeg, maken die weer netjes schoon en kunnen zelfs klus- en herstelwerkzaamheden uitvoeren.

We hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen. Dus gaat het om een flat of appartement of wilt u een complete benedenwoning of gezinswoning laten ontruimen? Wij weten wat er moet gebeuren, schatten vooraf de kosten in en gaan er daarna vlot mee aan de slag. We zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 8:00 en 22:00 uur, en werken bovendien samen met een aantal goede doelen. Zo zorgen we voor zoveel mogelijk duurzame bestemmingen voor alles van waarde, terwijl we u er vlot mee van dienst kunnen zijn.

Wat kost de ontruiming?

Benieuwd wat het kost om de woning te laten ontruimen in Hengelo of omgeving? We schatten de kosten in aan de hand van een aantal belangrijke eigenschappen van het werk. Daarbij houden we bijvoorbeeld rekening met:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Moeten we de woning ontruimen en die daarna (grondig) schoonmaken? Met name na overlijden of bij een hennepkwekerij is dit belangrijk, om het huis in goede staat te herstellen. En wilt u die alleen maar veegschoon laten opleveren? Dat drukt de kosten, zodat we u goedkoper van dienst kunnen zijn. 
 • Verkoop aan goede doelen
  Is een deel van de inboedel nog van waarde? We werken samen met een aantal goede doelen, die soms onderdelen kunnen overnemen. Als er (veel) waarde in de inboedel zit kunnen we dit soms verrekenen met de kosten voor de woningontruiming in Hengelo of omgeving. 
 • Container nodig?
  Gaat het om een grote hoeveelheid afval en wilt u bijvoorbeeld ook de vloer laten verwijderen en afvoeren? Als we een container nodig hebben berekenen we daarvoor vooraf de kosten. Zo kunnen we er rekening mee houden in de vrijblijvende offerte die u ontvangt.
 • Op de begane grond?
  Ontruimen we een woning op de begane grond en kunnen we meteen met de spullen naar buiten? Of gaat het om een flat of appartement, waarbij het lastiger is om de grote delen naar buiten te brengen?
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Als we eventuele kluswerkzaamheden moeten uitvoeren kunnen we daar al meteen rekening mee houden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u in plaats daarvan altijd precies waar u aan toe bent. 

Ontruiming in iedere situatie

We kunnen de woning ontruimen in praktisch iedere situatie. Dus is er sprake geweest van een overlijden en wilt u het huis weer klaarmaken voor de verkoop of verhuur? Verhuist de bewoner naar een verzorgingstehuis of gaat het om de spullen die zijn blijven staan na een verhuizing? Wat de reden ook is, wij gaan er graag mee aan de slag en schetsen u graag de mogelijkheden.

Margron Woningontruiming wordt bijvoorbeeld regelmatig benaderd door makelaars en notarissen, om een woning weer klaar te maken voor de verkoop. Ook krijgen we bijvoorbeeld aanvragen door instanties en bewindvoerders, als iemand niet meer in een woning kan blijven wonen. We zorgen in die gevallen voor de woningontruiming in Hengelo, ook als er sprake is (geweest) van een hennepkwekerij of als er sprake was van veel overlast die een ontruiming onvermijdelijk maakt.

Woningontruiming in Hengelo

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Hengelo? We kunnen binnen 48 uur starten, uiteraard op basis van een vrijblijvende offerte. Dus bent u benieuwd wat daarvan de kosten zijn of heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden? Stel ons uw vragen, dan nemen we contact op en gaan we binnenkort aan de slag om de woning in Hengelo te ontruimen.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.