Woningontruiming in Appingedam

Complete woningontruiming laten doen in Appingedam? We ontruimen de woning, bijvoorbeeld om die weer klaar te maken voor de verkoop of verhuur. Dat betekent dat we de inboedel ophalen, dat we eventueel vuil afvoeren en bijvoorbeeld de vloer kunnen verwijderen, inclusief de mogelijke lijmresten. En moet er schoongemaakt worden of is het belangrijk om wat herstel- en schilderwerkzaamheden uit te voeren? Ook daar gaan we meteen mee aan de slag, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

We ontruimen woningen in Appingedam voor particulieren, notarissen, makelaars, bewindvoerders en bijvoorbeeld instellingen zoals de GGD, GGZ en VNN. Dat betekent dat we met allerlei situaties te maken krijgen, waar we in de loop der jaren veel ervaring mee hebben opgebouwd. We weten wat er speelt, hoe we de woning moeten ontruimen en hoe we dat ondertussen zowel discreet als met respect kunnen doen. 

Wat kost de ontruiming?

Bent u benieuwd naar de kosten van een woningontruiming in Appingedam of omgeving? Vanuit onze ervaring weten we wat dit ongeveer zal kosten, op basis van het type woning waar het om gaat. Staan de kamers vol met spullen en moet dit worden afgevoerd? Of is het huis al bijna leeg en is het vooral belangrijk om dit weer netjes op te leveren voor de verhuur of verkoop? We schatten de situatie in, om u aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Bovendien letten we op de volgende eigenschappen van de situatie:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Is het voldoende om de woning veegschoon op te leveren of wilt u die bovendien (grondig) laten reinigen? Is er bijvoorbeeld sprake geweest van een overlijden? Wij zorgen ervoor dat de nare geur uit de wanden, vloer en het plafond verdwijnt. 
 • Eventueel tweede leven
  Soms kunnen meubelen of spullen een tweede leven krijgen. In sommige gevallen kunnen we die weer verkopen, terwijl we ze in andere gevallen duurzaam doneren aan de goede doelen waarmee we samenwerken. 
 • Container nodig?
  Moet er voor de woningontruiming in Appingedam een container komen, om de meubels en materialen makkelijk af te kunnen voeren? We houden daar rekening mee bij het berekenen van de kosten die u kunt verwachten. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond, die het makkelijk maakt om alles naar buiten te brengen? We ontruimen ook flats en appartementen, zelfs als er maar sprake is van een smalle galerij. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  We kunnen zelfs een aantal klus- en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Is het na de woningontruiming in Appingedam belangrijk om weer wat te schilderen? We pakken dit meteen op, om de woning weer netjes op te leveren.

Ontruiming in iedere situatie

We kunnen ontruimen in praktisch iedere situatie, omdat we door de jaren heen alles al een keer hebben meegemaakt. Gaat het om een woningontruiming in Appingedam na een overlijden? We gaan daar respectvol mee om, houden de waardevolle spullen apart en proberen die bijvoorbeeld nog te verkopen of doneren ze aan een goed doel.

En is er aan de andere kant juist sprake (geweest) van een hennepkwekerij, van overlast of van andere problemen waardoor iemand de woning moet verlaten? We herstellen het huis in goede staat, zodat het weer mogelijk wordt om die te verkopen of verhuren. Op die manier kunnen we in iedere situatie en bij ieder geval zorgen voor de woningontruiming in Appingedam waar u naar op zoek bent.

Woningontruiming in Appingedam

Zoekt u een specialist in Appingedam en omgeving die snel aan de slag kan met een woningontruiming? We kunnen vaak al binnen 48 uur starten. We zijn 7 dagen in de week beschikbaar en dat bovendien van 8:00 tot 22:00 uur. Dat betekent dat we u er ook buiten de kantooruren om goed mee van dienst kunnen zijn. Wij ontruimen de woning, waarna we die weer netjes opleveren en u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om die te verkopen of verhuren. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.