Woningontruiming Friesland

Uw woningontruiming in Friesland is bij ons in goede handen. We gaan vlot en vakkundig te werk, altijd met persoonlijke aandacht en betrokken bij onze opdrachtgevers. Dus gaat het om een verhuizing en wilt u de rest van de woning laten leeghalen? Of gaat het om (een van) uw ouders en komt u daar zelf niet aan toe? Geen zorgen, wij gaan er graag mee aan de slag.

We werken voor particulieren, voor eigenaren van vastgoed en voor instellingen. Dat betekent dat we allerlei situaties al een keer voorbij hebben zien komen. We hebben de ervaring die u zoekt en weten wat er moet gebeuren.

Voor de woningontruiming in Friesland maken we vooraf een duidelijke offerte. U weet op die manier precies waar u aan toe bent, om verrassingen te voorkomen. Bovendien werken we samen met een aantal goede doelen in de regio, om spullen die te goed zijn om weg te gooien een tweede leven te geven.

Laagste prijs: offerte op maat

Zoekt u naar de laagste prijs om een woning te laten ontruimen in Friesland? We brengen vooraf een offerte uit, waarin we precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Daarin houden we rekening met alles wat er belangrijk is om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 • Inboedel
  Is de inboedel groot of klein? En staat die op de begane grond of in een appartement of flat op een hogere verdieping? We houden er rekening mee. Op die manier maken we een nauwkeurige inschatting van de kosten.
 • Tweede leven
  Soms zijn spullen nog te goed om weg te gooien. We geven ze een tweede leven, samen met de goede doelen waarmee we samenwerken. Bovendien kan er een taxateur meekijken, naar meubels en materialen die nog van hoge waarde zijn.
 • Afval
  Andersom moeten we bepaalde spullen en materialen afvoeren, omdat ze niet meer geschikt zijn om opnieuw te gebruiken. Dat voeren we netjes af, iets waarvoor we zelfs een container voor de deur kunnen laten plaatsen. 
 • Vloeren
  De vloer laat zich soms lastig verwijderen, dus dat kunnen we meteen doen tijdens de woningontruiming in Friesland. Ook lijmresten zijn voor ons geen probleem, dus we pakken het natuurlijk grondig aan.
 • Vervuiling
  Bij eventuele vervuiling(en) gaan we daar grondig mee aan de slag. We maken schoon of reinigen hygiënisch, afhankelijk van wat er moet gebeuren. En indien nodig beschikken we zelfs over de benodigde persoonlijke beschermingsmaterialen.
 • Oplevering
  De oplevering doen we standaard bezemschoon, na de woningontruiming in Friesland. En wilt u het huis meteen klaar maken voor de verhuur of verkoop? Ook daar kunnen we natuurlijk voor zorgen. 
 • Kluswerkzaamheden
  Komt u zelf niet toe aan het schilderwerk of geeft u dat gewoon liever uit handen? Laat ons meteen kleine klusjes in en om het huis doen, als we zorgen voor het ontruimen van de woning in Friesland.

Onze werkwijze

Tijdens een woningontruiming in Friesland gaan we grondig te werk, maar nooit zonder persoonlijke aandacht. We werken met respect voor wat er is gebeurd, en bijvoorbeeld voor de spullen van waarde die er nog staan.

 • Waardevolle spullen
  Dus zijn er spullen aanwezig met een hoge emotionele of financiële waarde? Die houden we alvast apart. Daarmee voorkomen we tijdens de woningontruiming dat ze ongemerkt verloren gaan.
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen in de directe omgeving. Met hen zorgen we ervoor dat nog goede spullen terechtkomen bij bijvoorbeeld studenten en mensen in de bijstand.
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat we moeten afvoeren brengen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk weg. We verzamelen het gescheiden en maken het op die manier klaar voor efficiënte recycling. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen de woning ontruimen in Friesland en die meteen klaarmaken voor de verhuur of de verkoop. Of we leveren het huis bezemschoon op, afhankelijk van wat u liever heeft.

 

Woningontruiming in Friesland

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Friesland of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.