Woningontruiming Apeldoorn

Als een vriend of familielid overlijdt, gebeurt er vaak van alles tegelijk. U moet van alles regelen, maar hebt ook verdriet. En dan komt het leeghalen van het huis van uw dierbare er ook nog bovenop. Wij begrijpen het als u daar niet op zit te wachten. Bent u een naaste kwijtgeraakt in Apeldoorn en heeft u hulp nodig met het leeghalen van het huis? Bij Margron Woningontruiming kunt u terecht! Wij kunnen op respectvolle wijze het huis van uw overleden dierbare in Apeldoorn leeghalen.

Wij bieden een supersnelle service en zijn voordelig. Zo hoeft u niet lang te dubben over wat u moet met het leeghalen van het huis van uw dierbare. Het ontruimen van een huis na overlijden gaat vaak gepaard met tijdsdruk. Er zit een hypotheek op het huis en dus moet het snel verkocht worden, of de verhuurder wil het huis weer terug. Wij kunnen u binnen 48 uur helpen met het leeghalen van het huis na overlijden in Apeldoorn.

Margron Woningontruiming

Margron Woningontruiming is een professioneel bedrijf met ruime ervaring in het leeghalen van woningen na overlijden, ook in Apeldoorn. Of u nou hulp nodig hebt bij het ophalen van de inboedel of een complete woningontruiming wilt laten uitvoeren: wij lossen het voor u op.

Waarom kiezen voor een professionele opruimingsdienst?

De dood van een naaste laat u niet onbewogen. Wij snappen dat het leeghalen van de woning na overlijden misschien wel het laatste is waar u aan wilt denken, of dat u er überhaupt niet aan toe komt. Het leeghalen van een woning na overlijden is veel werk. Het is fysiek vaak zwaar: meubels en tassen vol spullen moeten verplaatst worden. Ook emotioneel kan het belastend zijn: u wordt geconfronteerd met het lege huis van uw naaste.

Hoe gaat een huis opruimen na overlijden in zijn werk?

Wilt u weten hoe het in zijn werk gaat als u een professioneel bedrijf inschakelt voor het opruimen van een huis na overlijden in Apeldoorn? Wij gaan altijd met respect met de spullen en woning om. Daarbij volgen we een stappenplan: eerst stellen we dierbare spullen veilig. Daarna zorgen we voor een tweede leven voor bruikbare spullen. Vervolgens ontdoen we de woning van álle spullen. Tenslotte voeren we eventuele schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uit.

Dierbare spullen overledene veiligstellen

Als eerste zorgen wij ervoor dat de dierbare spullen van uw naaste goed terechtkomen. Wij kunnen dierbare spullen in overleg met u naar een gewenste locatie overbrengen, bijvoorbeeld bij u thuis.

Tweede leven voor bruikbare spullen

Na het veiligstellen van dierbare voorwerpen, gaan we verder met het leegruimen van de woning. Daarbij geven we zo veel mogelijk spullen een tweede leven. We werken daarbij samen met een aantal organisaties.

Een daarvan is noodhulporganisatie Dorcas. Daaraan geven we overgebleven kleding. Daarnaast werken we met Balanszorg, een organisatie die zorg met wonen combineert. En we geven andere spullen die nog in goede staat zijn aan Kringloopwinkels of aan studenten die zelf weinig geld hebben voor hun huisraad.

Ook kunnen we antiek of waardevol meubilair tegen betaling van u overnemen. Dat brengen we dan in mindering op de kosten van het leeghalen van het huis in Apeldoorn.

Complete woningontruiming

Als we alle nog bruikbare spullen hebben overgebracht, kunnen we verder met de complete woningontruiming. Dat doen we op een discrete, respectvolle manier.

Schoonmaak- en herstelwerkzaamheden

Op het moment dat de hele woning leeg is, kan het gebeuren dat er nog wat schoonmaak- en herstelwerkzaamheden gedaan moeten worden. Dat is met name zo wanneer het gaat om een huurwoning. De verhuurder stelt dan vaak voorwaarden voor de oplevering van het huis zodat hij/ zij het weer kan verhuren aan de volgende bewoner. Het kan gaan om het dichten van gaten in muren, het verwijderen van vloerbedekking of het vervangen van hang- en sluitwerk. Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit indien gewenst.

Wat kost een huis leeghalen na overlijden?

Iedere woningontruiming verloopt anders. Afhankelijk van een aantal factoren. Die factoren zijn bijvoorbeeld de oppervlakte van de woning, het aantal spullen, en of er veel aan schoonmaak en herstel gedaan moet worden. Voor onze tarieven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen We kunnen dan uw specifieke situatie doornemen en een passende offerte maken.

Woningontruiming Apeldoorn

Wilt u meer weten of het leeghalen van een huis na overlijden in Apeldoorn? Of wilt u gelijk een afspraak maken voor het leeghalen van de desbetreffende woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met uw woningontruiming in Apeldoorn.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.