Woningontruiming Amersfoort

Een woning leeghalen na het overlijden van een dierbare is een pittige taak. Bij de dood van een naaste komt er veel op u af: van het regelen van de uitvaart tot het verdriet om je naaste. Begrijpelijk als het leeghalen van het huis een last te veel is. Bent u een dierbare verloren in (de buurt van) Amersfoort en weet u zich geen raad met het leeghalen van het huis? Margron Woningontruiming helpt! Wij verzorgen het leeghalen van het huis van uw dierbare in Amersfoort.

Met onze zachte prijs en snelle dienstverlening kunnen wij u snel uit de brand helpen. Wij weten dat het leeghalen van een huis na overlijden vaak met spoed moet gebeuren. Bijvoorbeeld als er een hypotheek op het huis zit en het snel moet worden verkocht, of als de verhuurder het huis weer wil verhuren aan iemand anders. Binnen 48 uur kunnen wij de woningontruiming uitvoeren in Amersfoort.

Margron Woningontruiming

Margron Woningontruiming is gespecialiseerd in het leeghalen van woningen na overlijden, en dus ook in Amersfoort. Het ophalen van de inboedel, een complete woningontruiming en het uitvoeren van schoonmaak- en herstelwerkzaamheden: voor al deze zaken kunt u bij ons terecht!

Waarom kiezen voor professionele woningontruiming na overlijden?

Het overlijden van een dierbare brengt natuurlijk emoties en verdriet met zich mee. Misschien gaat u gelijk in de ‘regelstand’, misschien wilt u het allerliefst even tijd voor uw emoties. Hoe u er ook mee omgaat: het ontruimen of leeghalen van de woning na overlijden vraagt veel van een mens in tijden van verlies. Op fysiek gebied: denk aan het sjouwen van spullen. Maar ook op emotioneel gebied: u wordt met herinneringen geconfronteerd, of de aanblik van het lege huis, waar uw dierbare tot voor kort nog leefde.

Hoe gaat een huis opruimen na overlijden in zijn werk?

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan als u ons vraagt voor een huis opruimen na overlijden in Amersfoort? Wij gaan snel maar zorgvuldig te werk. Daarbij volgen we een stappenplan. Eerst stellen we dierbare spullen veilig (in overleg met u). Dan verwijderen we de bruikbare voorwerpen, waarbij we ervoor zorgen dat deze hergebruikt kunnen worden. Vervolgens gaan we over tot het volledig ontruimen van de woning: we halen alle overgebleven spullen weg. Tot slot voeren we waar nodig schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uit.

Dierbare spullen overledene veiligstellen

Het veiligstellen van de dierbare spullen van uw overleden naaste is de eerste stap. Wij transporteren natuurlijk graag alle waardevolle spullen naar een veilige plek bij u thuis of op een andere gewenste locatie.

Tweede leven voor bruikbare spullen

Als we ervoor hebben gezorgd dat de dierbare spullen goed terecht zijn gekomen, gaan we over tot het leeghalen van het huis. We doen daarbij altijd ons uiterste best om alle nog bruikbare spullen een nieuw leven te geven. Daarbij werken we samen met een aantal organisaties.

Zo werken we samen met noodhulporganisatie Dorcas, waar we overgebleven kleding aan doneren. Ook werken we samen met Balanszorg, waar wonen en zorg met elkaar worden samengebracht. En daarnaast geven we overige spullen aan Kringloopwinkels of aan studenten die de spullen goed kunnen gebruiken.

Zijn er waardevolle of antieke meubels in het huis van uw overleden dierbare? Indien gewenst nemen wij kostbare voorwerpen tegen vergoeding van u over. Het bedrag trekken we dan af van de kosten van de huisontruiming in Amersfoort.

Complete woningontruiming

Nadat alle dierbare en bruikbare spullen goed terecht zijn gekomen, kunnen we verder met de complete woningontruiming. Dit doen wij op een adequate, eerbiedige manier.

Schoonmaak- en herstelwerkzaamheden

Als het huis in Amersfoort volledig ontruimd is, blijven er vaak nog wat schoonmaak- en herstelwerkzaamheden over. Denk aan het plamuren van gaten in de muren, het weghalen van vloerbedekking, het herstellen van hang- en sluitwerk en het verwijderen van lijmresten. Dit soort herstelwerkzaamheden komen vooral voor als het een huurhuis betreft, want daarbij worden vaak opleveringsvoorwaarden gesteld. Wij voeren die schoonmaak- en herstelwerkzaamheden graag voor u uit.

Kosten huis leeghalen na overlijden Amersfoort

Het leeghalen van een huis na overlijden is maatwerk. De kosten hangen van allerlei factoren af, bijvoorbeeld de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen, de hoeveelheid herstelwerkzaamheden. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de situatie en maken we vrijblijvend een prijsopgaaf.

Woningontruiming Amersfoort

Heeft u vragen over het leeghalen van een huis na overlijden in Amersfoort? Of wilt u meteen onze hulp inschakelen? Bel of mail ons gerust vrijblijvend. Dan bespreken we samen uw situatie en kijken we hoe we u kunnen helpen met een woningontruiming in Amersfoort.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.