Woning laten ontruimen

Wilt u de woning laten ontruimen en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? We kunnen u binnen 48 uur van dienst zijn in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Bovendien gaan we discreet en met respect te werk, bijvoorbeeld voor een ontruiming na overlijden of als er sprake is van een huisuitzetting.

We werken voor particulieren en bijvoorbeeld notarissen en makelaars. Daarnaast krijgen we veel opdrachten van instellingen zoals de GGD, GGZ en VNN. Voor hen voeren we de ontruimingen uit, waarbij we de inboedel ophalen en het afval afvoeren. We kunnen zelfs de complete vloer verwijderen, inclusief lijmresten. En wilt u ook meteen laten schilderen of andere herstel- en kluswerkzaamheden laten uitvoeren? We gaan ermee aan de slag, om de woning snel weer klaar te maken voor nieuwe verkoop of verhuur.  

Wat kost de ontruiming?

Benieuwd wat een ontruiming kost en hoe we u daar op een voordelige manier mee van dienst kunnen zijn? Zodra het onvermijdelijk is om een huis te laten ontruimen komen we graag langs om de situatie te bekijken. Aan de hand daarvan maken we een inschatting van het werk, op basis waarvan we u kunnen aangeven wat de kosten zullen zijn. Zo kunnen we u er voordelig mee van dienst zijn, altijd op basis van een scherpe prijs.

Dit zijn een paar van de eigenschappen waar we op letten als u een woning laat ontruimen:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  U kunt de woning laten ontruimen en die veegschoon laten opleveren. En is het daar bovenop belangrijk om de woning goed schoon te laten maken? We kunnen zelfs professioneel reinigen, ook na een overlijden. Zo verwijderen we bijvoorbeeld de nare geur die in de wanden, plafonds en de vloer kan trekken. 
 • Eventueel tweede leven
  Kunnen bepaalde meubelen of andere spullen een tweede leven krijgen? We kijken goed naar de inboedel, om die op een duurzame manier af te voeren of door te geven. Daarvoor werken we met diverse goede doelen. In sommige gevallen kunnen we de inboedel zelfs verkopen, in ruil voor korting op de ontruiming. 
 • Container nodig?
  Wilt u de woning laten ontruimen en is er sprake van veel meubels of afval dat moet worden afgevoerd? We kunnen zorgen voor een container voor de deur, om dit zo makkelijk mogelijk te maken. Uiteraard houden we dan meteen rekening met de kosten daarvoor. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond, met een makkelijke weg naar buiten toe? Of gaat het om een appartement of flat met een krappe galerij? We houden er rekening mee om vooraf de precieze kosten te berekenen.
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  We kunnen meteen eventuele klus- en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Dus is het belangrijk om bijvoorbeeld te schilderen en de woning weer klaar te maken voor de verkoop of verhuur? We pakken dat meteen voor u op.

Ontruiming in iedere situatie

Wilt u de woning laten ontruimen na een overlijden, is er sprake (geweest) van een hennepkwekerij of gaat het om een huis met veel overlast? Wat de situatie ook is, we hebben alles door de jaren heen al een keer voorbij zien komen.

Dus gaat het om een echtscheiding, verhuist er iemand naar een verzorgingstehuis of is het nog heel iets anders? Het is geen probleem, wij weten hoe we daarmee om moeten gaan. Bovendien gaan we altijd discreet en met respect te werk, wat er ook aan de hand is. Zo zorgen we voor de ontruiming die u wenst, waarbij we de meubels, materialen en het afval op een duurzame wijze afvoeren of zelfs een tweede leven gunnen.

Woning laten ontruimen

Wilt u een woning laten ontruimen en zoekt u daarvoor een specialist met veel ervaring? We hebben veel woningen ontruimd in Groningen, Friesland, Drenthe en bijvoorbeeld Overijssel. Dat betekent dat we goed weten wat er moet gebeuren, u daar vlot en voordelig mee van dienst kunnen zijn en dat we de woning netjes opleveren. Dus wilt u die snel weer kunnen verkopen, verhuren of teruggeven aan de eigenaar? Wij gaan ermee aan de slag, zodat u de woning kunt laten ontruimen zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.