Ontspullen en opruimen

Ontspullen-en-opruimen

Minimaliseren en rust creëren in en rondom uw huis.

Bent u het overzicht in uw huis kwijt? En heeft u het gevoel dat u een teveel aan spullen heeft? Heeft u behoefte aan rust en overzicht in en rondom uw huis? Wilt u voor altijd een schoon en opgeruimd huis? En heeft u hulp nodig bij het ontspullen van uw woning of bepaalde ruimtes in uw huis? Hier kan Margron Woningontruiming bij helpen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het coachen van het ontspullen van ruimtes en woningen.

De werkwijze van de opruimcoach bij het ontspullen

De opruimcoach gaat samen met u opruimen. Er wordt gericht gewerkt in een specifieke ruimte met een specifieke collectie (bijvoorbeeld kleding) om vervolgens verder te gaan naar een volgende. De opruimcoach helpt u keuzes te maken over uw spullen. Samen wordt er gekeken naar spullen die u echt gelukkig maken en naar spullen die bewaard moeten blijven. Er wordt aandacht geschonken aan het organiseren en het hoe en wat opbergen. Ook wordt er aandacht besteed aan de manier om bepaalde items op te bergen.

De opruimcoach wil met u bereiken dat u in de toekomst zelf uw huis op orde kunt houden. Er worden praktische manieren aangereikt om bewust en georganiseerd met uw ruimtes en spullen om te blijven gaan. U zult geïnspireerd raken en ervaren hoe een opgeruimd huis uw leven zal veranderen.

Heeft u hulp nodig bij het ontspullen ?

Heeft het bovenstaande u geïnspireerd en heeft u (dringend) hulp nodig bij het opruimen en ordenen van uw huis? De opruimcoach helpt u graag! Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Margron.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.