WebAnalytics Made Easy - StatCounter

Luxe koffiemachine DeLonghi met koffiebonen

Luxe koffiemachine DeLonghi met koffiebonen.

Kans maken op dit item?

Om kans te maken op dit item moet u een reactie achterlaten. In die reactie moet u motiveren waarom u dit product verdient! Bent u de winnaar? Dan nemen wij contact met u op.

2 reacties

  1. Beste meneer/mevrouw,
    Ik zag een filmpje van u staan op internet met deze actie en het sprak mij echt enorm aan. Ik denk dat wat jullie doen heel goed is voor zowel het milieu als de samenleving. Complimenten daarvoor! Ik zou heel graag dit koffiezetapparaat willen voor mijn studenten huis. Wij wonen namelijk met ze 6en en beschikken nu alleen nog maar over een hele oude filter machine. Deze werkt niet helemaal meer en vaak komt er nog koffie poeder mee in je bakje koffie. Vooral als student is het wel erg fijn om in de ochtend wakker te kunnen worden en van een lekker bakje koffie te kunnen genieten om zo weer goed te dag te kunnen beginnen en hard aan de studie te kunnen gaan. Ik hoor heel graag van u! Met vriendelijke groeten, Dimitris Kariotis student International Business RUG

    Zoals afgesproken zou ik het nog even via deze manier doorgeven dat wij graag mee doen!
    Wij vinden het geen probleem om gefilmd te worden. Welke datum zouden jullie langs willen komen, dan zorgen we dat er in iedergeval een paar mensen thuis zijn. Ons adres is gorechtkade 158b 9713CL Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *