WebAnalytics Made Easy - StatCounter

LG TV

LG TV met afstandsbediening.

Kans maken op dit item?

Om kans te maken op dit item moet u een reactie achterlaten. In die reactie moet u motiveren waarom u dit product verdient! Bent u de winnaar? Dan nemen wij contact met u op.

4 reacties

  1. Greetings, I am a student in RUG and recently moved into my a new room. I furnished it as well as possible, but I could not manage to get a TV. Me and my girlfriend would really enjoy watching movies on bigger screen than my laptop. Especially, in this pandemic situation it would be a good distraction from the reality. Is it still available?

  2. Wat een leuke actie! Mijn naam is Lisette en ik studeer fysiotherapie aan de Hanze hogeschool. Ik zou heel graag de tv willen, ik woon namelijk in een klein studenten huis zonder woonkamer hierdoor zit ik vaak op mijn kamer maar helaas heeft niemand nog een tv. Ik zou het heel fijn vinden om na een dagje studeren lekker op de bank te kunnen zitten en tv te kijken. Omdat ik natuurlijk niet zo veel geld heb als student is dit een prachtige kans om aan een tv te komen. Vooral nu ik ook minder verdien doordat mijn werk is afgenomen ivm corona. Ik hoor graag van jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *