Whatsapp
Bel ons: 0644181621 van 08.00 tot 22.00

7 dagen per week

0644181621 van 08.00 tot 22.00
  • check Circulaire onderneming
  • check Particulier en bedrijven
  • check Alle klus- en schoonmaakwerkzaamheden
  • checkSpoedontruimingen, ook in het weekend

Inboedel ophalen

Een zolder vol spullen of een verhuurder in uw pand die is vertrokken maar een inboedel heeft achter gelaten?
Wij van Margron Woningontruiming te Groningen kunnen uw inboedel ophalen maar ook mogelijk waardevolle spullen desgewenst voor u laten veilen. Wij zijn werkzaam in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
Spullen uit uw inboedel die niet meer hergebruikt kunnen worden laten wij verantwoord verwerken bij de gemeentelijke milieustraat.

Ook wanneer er met spoed van een inboedel af wil is dit mogelijk bij Margron Woningontruiming.

Tevens voor bedrijven

Een verhuizing of houdt uw bedrijf op te bestaan? Kantoorspullen en meubelen die uit het bedrijfspand moeten worden verwijderd en op een verantwoorde wijze afgevoerd en verwekt moeten worden?
Wij halen ook inboedels op voor bedrijven in de drie noordelijke provincies, ons werkgebied, waar wij tevens met ons klusbedrijf gevestigd zijn.
Het pand wordt vervolgens bezemschoon opgeleverd zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft. Desgewenst kunnen er nog diverse herstelwerkzaamheden aan het pand uitgevoerd worden. Denk hierbij ook aan het schilderen van uw woning of bedrijfspand,

Inboedel ophalen bij overlijden                                    Inboedel zolderkamer Groningen

Uitvaartverzekeraars laten u graag geloven dat ze u volledig ontzorgen maar dit geldt helaas niet voor een woningontruiming.
Het leeghalen uw huis kan helpen bij het rouwproces maar dit geldt niet voor iedereen.
Eerst zal de aandacht uitgaan naar de uitvaart, daarna wordt er ook gekeken naar de woning en wat er met onder andere het inboedel moet gebeuren.
Vaak blijven er naar het verdelen van de dierbare spullen en het inboedel nog spullen achter. Voor dit deel van het inboedel kunt u ons altijd inschakelen in de provincie Groningen.