Inboedel op laten halen Zuidwolde

Wilt u de inboedel op laten halen in Zuidwolde? We halen het op, bekijken wat er nog van waarde is of zorgen ervoor dat het in de opslag terecht zal komen. En gaat het om spullen die u graag af wilt laten voeren? Ook dat kunnen we voor u regelen, maar niet voordat we hebben bekeken wat er geschikt is voor de goede doelen waarmee we samenwerken.

Zo zorgen we ervoor dat u het huis kunt laten leeghalen. Dus heeft u daar zelf de tijd niet voor, ligt het te gevoelig of wilt u graag een specialist inschakelen? Wat de reden ook is en om welke aanleiding het ook gaat, wij gaan er voor u mee aan de slag. We zorgen ervoor dat we de inboedel ophalen in Zuidwolde. U heeft er zelf geen omkijken naar, en we kunnen ons zelfs richten op de schoonmaak en kleine klussen of andere werkzaamheden of het huis te herstellen. 

Naar de opslag of om af te voeren

Gaat het om spullen die u naar de opslag wilt laten brengen, bijvoorbeeld omdat u pas over een tijdje kunt verhuizen? Wij halen de inboedel op, brengen die naar de inboedel en zorgen er daarmee voor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. En gaat het om de inboedel die over is gebleven na een verhuizing? Als u er geen waarde meer aan hecht kunnen we het een ander tweede leven geven of voor u afvoeren.

Dus zijn uw ouders verhuisd naar een verzorgingstehuis? Bent u zelf vertrokken naar het buitenland? Of gaat het om een woning waar de bewoners uit zijn gezet? Wat de situatie ook is. Als u de inboedel wilt laten ophalen in Zuidwolde gaan we daar graag voor u mee aan de slag. Wij weten wat er moet gebeuren. 

Werkwijze en kosten

Benieuwd naar onze werkwijze en de kosten waar u rekening mee moet houden? We komen de inboedel in Zuidwolde ophalen tussen 8:00 uur en 22:00 uur. Zo zorgen we er ook buiten de kantooruren om voor dat we u daarmee goed van dienst kunnen zijn. Dat doen we zelfs 7 dagen per week, waardoor we u er ook in het weekend mee kunnen helpen.

Om de kosten vooraf te berekenen letten we goed op een aantal eigenschappen van het werk. Benieuwd waar we rekening mee houden? We zetten het voor u op een rij:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is de woning en wat is de omvang van de meubels, spullen en andere materialen die erin staat? Het is een belangrijke eigenschap waar we rekening mee houden. Zo berekenen we de kosten, om de inboedel op te komen halen in Zuidwolde. 
 • Eventueel tweede leven
  Wat kan er een tweede leven krijgen? We werken samen met een aantal verschillende goede doelen. Dat zijn kringloopwinkels, studentenorganisaties en anderen die de nog waardevolle spullen vaak goed kunnen gebruiken. Dat voorkomt dat we ze moeten afvoeren. 
 • Container voor de deur
  Moet er een container voor de deur komen om de andere materialen af te voeren? We houden daar rekening mee in de kosten en kunnen dat dus meteen voor u regelen. 
 • Vloer en grof huisafval
  Wilt u samen met de inboedel ook de vloer of ander grof huisafval laten ophalen? We kunnen dat meteen regelen, om de woning weer netjes op te leveren. 
 • Woning of flat
  Gaat het om een woning op de begane grond, met goede mogelijkheden om de inboedel op te halen? Of moeten we rekening houden met een smalle galerij of een kleine lift?

Inboedel op laten halen Zuidwolde

Benieuwd hoe het werkt als u de inboedel wilt laten ophalen in Zuidwolde of omgeving? We zetten op een rij aan de hand waarvan we voor u aan de slag gaan:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We beginnen met de waardevolle spullen. Wat moet er naar de opslag, naar uw nieuwe woning of een andere plek?
 2. Vaststellen van tweede leven
  Welke spullen hoeft u niet langer te bewaren, maar zijn nog wel van waarde? We geven ze een tweede leven via de goede doelen waarmee we samenwerken.
 3. Overige spullen afvoeren
  De andere spullen voeren we af. Zo komen we de complete inboedel ophalen in Zuidwolde, om de woning netjes leeg op te kunnen leveren. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Moeten we schilderen of andere klussen uitvoeren? We herstellen het huis, om dat weer klaar te maken voor de verhuur of verkoop. 
Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.