Inboedel op laten halen Roden

Inboedel op laten halen in Roden? Wij halen alles op, brengen het naar de opslag, naar uw nieuwe woning of kunnen het afvoeren. Dus komt u er zelf niet aan toe, is het te veel of zoekt u gewoon naar een specialist om er zelf geen omkijken naar te hebben? Wat de reden ook is, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Dat kan met spoed binnen 48 uur. En standaard kan dat ook buiten de bekende kantooruren. We werken van 8:00 uur tot 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Zo zijn we ook in het weekend en in de avonduren beschikbaar. Dus zoekt u een specialist om de inboedel te laten ophalen in Roden of omgeving? Wij gaan er graag mee aan de slag, uiteraard nadat we u vooraf hebben aangegeven wat de kosten zullen zijn.

Inclusief de vloer?

We kunnen de inboedel ophalen in Roden en omgeving. We richten ons op alles van waarde, de spullen die niet meer mee hoeven en dat wat we meteen af kunnen voeren. Daarbij maken we onderscheid in wat we nog kunnen doneren aan goede doelen en wat er in de container verdwijnt.

En wilt u bijvoorbeeld de vloer laten verwijderen, om de woning weer helemaal leeg op te kunnen leveren? Het is vaak een belangrijke stap als het gaat om een huurwoning, die u weer wilt teruggeven. Wij maken het in orde, halen de inboedel op en kunnen zelfs zorgen voor een tweede leven. Daarvoor werken we samen met een aantal goede doelen, die de spullen of bijvoorbeeld een laminaatvloer goed kunnen gebruiken. 

Werkwijze en kosten

Benieuwd naar onze werkwijze als u de inboedel wilt laten ophalen in Roden of omgeving? We schatten vooraf het werk in, om u aan de hand daarvan aan te geven wat de kosten zullen zijn. Dus bent u benieuwd waar u aan toe bent? We beoordelen de situatie en kunnen u aan de hand daarvan aangeven wat de prijs is om de inboedel op te laten halen. Daarvoor houden we rekening met bijvoorbeeld:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is de woning en hoeveel inboedel staat erin? We tellen het aantal kamers, berekenen de grootte daarvan en letten op de spullen die er aanwezig zijn. Op die manier schatten we in hoeveel werk erin zit om de inboedel opt halen Roden. 
 • Eventueel tweede leven
  Wat kan er nog een tweede leven krijgen, via de goede doelen waarmee we samenwerken? We bepalen wat we moeten afvoeren en wat er aan de andere kant nog te goed is om weg te gooien. 
 • Container voor de deur
  Is er een container voor de deur nodig, voor de inboedel en materialen die we moeten afvoeren? Daar houden we meteen rekening mee, om het werk sneller af te krijgen. 
 • Vloer en grof huisafval
  Wilt u de inboedel laten ophalen en meteen de vloer laten verwijderen? Of ander grof huisafval laten afvoeren? We kunnen dat regelen, om de woning netjes leeg op te leveren.
 • Woning of flat
  Gaat het om een woning op de begane grond of een flat met een smalle galerij? We kijken goed naar de manier waarop we de inboedel naar buiten kunnen brengen en kunnen afvoeren of wegbrengen. 

En wilt u de inboedel naar de opslag laten brengen, bijvoorbeeld om daar later pas weer gebruik van te maken? We nemen het mee in de prijs. Zo kunnen we u compleet van dienst zijn, als de inboedel in de weg staat of als de woning op tijd leeg moet om die weer op te kunnen leveren voor de verkoop of verhuur. 

Inboedel op laten halen Roden

Wilt u de inboedel laten ophalen in Roden? We werken aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We zullen eerst de waardevolle spullen veiligstellen. Wat moet er mee naar de opslag of naar de volgende woning? Dat wat we ophalen zullen we zorgvuldig behandelen. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Welke spullen heeft u niet meer nodig, maar zijn te goed om weg te gooien? We beoordelen wat er geschikt is om een mooi tweede leven te krijgen. 
 3. Overige spullen afvoeren
  De overige spullen kunnen we afvoeren, eventueel met een container voor de deur. Zo werken we heel efficiënt, om de kosten zo laag mogelijk te houden. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Wilt u de inboedel laten ophalen in Roden en meteen een aantal herstelwerkzaamheden laten uitvoeren? We kunnen bijvoorbeeld schilderen en kleine klussen uitvoeren. 

 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.