Inboedel op laten halen Norg

De inboedel op laten halen in Norg? We werken samen met diverse goede doelen en binnen met spoed al binnen 48 uur beginnen. En gaat het om zowel de inboedel als om de vloer met lijmresten? Ook dat pakken we op, om de woning weer helemaal leeg en netjes achter te laten.

We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur en dat bovendien 7 dagen per week. Zo zorgen we er op het moment dat u het wilt voor dat we de inboedel ophalen. Dus gaat u verhuizen en zijn er spullen achtergebleven? Of gaan uw ouders verhuizen naar een verzorgingstehuis en zoekt u daarvoor een ploeg die komt helpen? Wij halen de inboedel op, kunnen afvoeren wat er niet bewaard hoeft te blijven en gaan zorgvuldig om met wat er nog wel van waarde is.

Samenwerking met goede doelen

We werken samen met een aantal goede doelen. Op die manier kunnen we de inboedel ophalen in Norg en geven we dat wat nog van waarde is een mooi tweede leven. Zo zorgen we ervoor dat de spullen terechtkomen bij bijvoorbeeld kringloopwinkels, net als bij studenten die het goed kunnen gebruiken. Zij zijn blij met de meubels en materialen, als u daar geen gebruik meer van wilt maken.

Dat wat er niet meer van waarde is kunnen we bovendien afvoeren, waarmee we voorkomen dat u daar zelf mee aan de slag moet. In plaats daarvan kunt u de inboedel aan ons overlaten. En gaat het juist om spullen die u wilt laten ophalen en naar de opslag wilt laten brengen? Ook dat kunnen we u verzorgen. Zo zijn we u graag van dienst op de manier die u wilt. 

Werkwijze en kosten

Benieuwd naar onze werkwijze en de kosten waar u rekening mee moet houden? We geven u natuurlijk vooraf aan wat de prijs zal zijn, zodat u goed weet waar u aan toe bent. We maken een inschatting, door goed te letten op bijvoorbeeld de volgende eigenschappen:

 • Grootte van de woning
  De grootte van de woning draagt bij aan de kosten die we berekenen. Gaat het om een groot huis met veel inboedel? Of juist om een kleinere plek met daardoor ook minder spullen? We houden er rekening mee, zodat u een eerlijke prijs betaalt voor het laten ophalen van de inboedel in Norg. 
 • Eventueel tweede leven
  Zijn er materialen en meubels bij die een tweede leven zouden kunnen krijgen? We houden er rekening mee, om ze aan te bieden aan de goede doelen waarmee we samenwerken. En is er nog iets van waarde? Dan laten we onze taxateur ernaar kijken. 
 • Container voor de deur
  Moet er een container voor de deur komen, om de andere materialen, meubels en spullen af te voeren? Als we de inboedel ophalen kunnen we meteen weggooien wat er niet meer van waarde is en niet mee hoeft.
 • Vloer en grof huisafval
  We komen de inboedel ophalen in Norg en kunnen ook meteen de vloer verwijderen, zelfs inclusief de lijmresten waar eventueel sprake van is. En gaat het om ander grof huisafval? Ook dat voeren we af of nemen we mee.
 • Woning of flat
  Gaat het om een woning of een flat? We houden rekening met een eventuele smalle galerij of juist de grote deuren en ramen naar buiten die we makkelijk kunnen gebruiken. 

Inboedel op laten halen Norg

Wilt u de inboedel laten ophalen in Norg en bent u benieuwd naar de manier waarop we dat aanpakken? We zetten het graag voor u op een rij, aan de hand van 4 stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We stellen de waardevolle spullen veilig. En moet de complete inboedel mee of worden opgeslagen? Dan is dat waar we ons volledig op richten. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Wat kan er een tweede leven krijgen, ondanks dat u het niet mee wilt laten nemen of naar de opslag wilt laten brengen? We werken daarvoor samen met meerdere goede doelen.
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest van de spullen en meubels kunnen we afvoeren, eventueel met een container voor de deur.
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Moeten we meteen herstel- of schilderwerkzaamheden uitvoeren? We doen extra klussen, zodat u daar geen omkijken naar heeft.
Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.