Inboedel op laten halen Gieten

De inboedel laten ophalen in Gieten of omgeving? Wij zorgen ervoor dat we de woning helemaal leeghalen en netjes veegschoon opleveren. Of dat we die zelfs schoonmaken en de vloer eruit halen, afhankelijk van uw wensen. Dus gaat het om de spullen die achter zijn gebleven na vertrek? Of verhuizen uw ouders naar een verzorgingstehuis en wilt u de inboedel op laten halen? We kunnen dat ook doen als u al bent verhuisd of bij een eventuele uitzetting.

Wat de situatie ook is, we hebben het dankzij onze jarenlange ervaring allemaal al een keer meegemaakt. Wij weten wat er kan spelen, hoe we er zorgvuldig mee om moeten gaan en kunnen vooraf inschatten wat de kosten zullen zijn. Bovendien werken we samen met een aantal goede doelen. Dat betekent dat we de spullen van waarde vaak een mooi tweede leven kunnen geven.

7 dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur

Benieuwd wanneer we de inboedel zouden kunnen ophalen in Gieten of omgeving? We zijn iedere dag van de week beschikbaar en dat tussen 8:00 uur en 22:00 uur. Dus zoekt u specialisten voor buiten de typische kantooruren? We werken ook ’s avonds en in het weekend, waarmee u zeker weet dat we daar vlot mee kunnen starten.

Tip: is er spoed bij, dus wilt u dat we bijvoorbeeld binnen 48 uur starten? We komen snel langs, om de inboedel op te halen en de woning klaar te maken om die weer te verhuren of verkopen. 

We halen de inboedel op wanneer het u uitkomt. Daarover maken we duidelijke afspraken. En kunnen we ieder moment terecht, bijvoorbeeld omdat u er niet meer woont of omdat de bewoner zelfs is uitgezet? We bespreken vooraf de mogelijkheden, om vast te stellen op welke manier we te werk kunnen om de inboedel op te halen. 

Werkwijze en kosten

Wilt u meer weten over de werkwijze die we hanteren om de inboedel op te halen in Gieten of omgeving? Of bent u benieuwd hoe we de kosten berekenen? We zetten het graag voor u op een rij, aan de hand van een aantal belangrijke punten:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is de woning waarvan u de inboedel wilt laten ophalen? Aan een klein appartement of een flat hebben we vanzelfsprekend minder werk dan aan een grote vrijstaande woning. 
 • Eventueel tweede leven
  Wat kan er een tweede leven krijgen, via de goede doelen waarmee we samenwerken? Dat zijn spullen die we niet hoeven af te voeren, zodat u daarmee minder kosten maakt. 
 • Container voor de deur
  Plaatsen we een container voor de deur om materialen af te voeren? We kunnen dat meteen meenemen in de prijs, bijvoorbeeld als de vloer afgevoerd moet worden. 
 • Vloer en grof huisafval
  Zowel de vloer als eventueel ander grof huisafval kunnen we meteen afvoeren. Dat voorkomt dat u daar zelf omkijken naar heeft.
 • Woning of flat
  Gaat het om een complete woning op de begane grond of een flat met een krappe lift? Is er sprake van een galerij of beneden zowel een voorom als achterom? We houden er rekening mee als u de inboedel wilt laten ophalen.

Inboedel op laten halen Gieten

We komen de inboedel ophalen in Gieten en omgeving. Dat doen we aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We gaan zorgvuldig om met de inboedel die nog van waarde is. Dus wilt u die in de opslag laten plaatsen? En die bijvoorbeeld later weer kunnen gebruiken? Wij zorgen ervoor dat er niets mis mee kan gaan.
 2. Vaststellen van tweede leven
  We stellen vast wat er nog een tweede leven kan krijgen. Wat is er nog van waarde, bijvoorbeeld voor de kringloopwinkels en studentenorganisaties waarmee we een samenwerking hebben?
 3. Overige spullen afvoeren
  De overige spullen zullen we afvoeren. Zo kunnen we de complete inboedel ophalen in Gieten en omgeving. Het is de makkelijkste manier om alles in één keer te laten regelen.
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Eventueel schilderwerk kunnen we meteen doen, net als andere klussen om de woning netjes te herstellen en weer in de originele staat te brengen. Zo maken we die klaar voor de verkoop of verhuur aan een nieuwe bewoner. 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.