Inboedel op laten halen Dwingeloo

De inboedel op laten halen in Dwingeloo? Het scheelt veel werk om dit niet zelf te hoeven doen. En gaat het om een woning van iemand die voor veel overlast zorgde? Of zijn de bewoners vertrokken, maar is de woning nog niet leeg en kan die zo niet worden verkocht of verhuurd? We werken voor notarissen, makelaars, verhuurders en andere eigenaren van vastgoed. Wij zorgen ervoor dat de woning snel weer beschikbaar is, zodat u die kunt verkopen of opnieuw kunt verhuren. 

Wilt u de inboedel laten ophalen, is het belangrijk dat die naar de opslag gaat of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te verkopen? We kunnen het afvoeren in een container of een tweede leven geven, bijvoorbeeld via de goede doelen waarmee we samenwerken. Zo zorgen we voor een duurzame oplossing voor de inboedel in Dwingeloo, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Afvoeren of om te verkopen

We kunnen de inboedel in Dwingeloo op een aantal verschillende manieren ophalen. Wilt u het bijvoorbeeld volledig laten afvoeren? Of zoekt u naar een manier om het te verkopen of op een andere wijze een tweede leven te geven? We denken graag met u mee over de mogelijkheden en gaan er daarna zo snel mogelijk mee aan de slag.

Wist u bijvoorbeeld dat we samenwerken met goede doelen die de meubels, spullen en materialen vaak goed kunnen gebruiken? Het gaat naar kringloopwinkels en naar studenten, net als naar anderen die niet het geld hebben om zelf nieuwe spullen aan te schaffen. Zo kunt u de inboedel laten ophalen in Dwingeloo, waarna wij ervoor zorgen dat het nog een mooi tweede leven krijgt. 

Wat zijn de kosten?

Wat kost het om de inboedel op te halen halen in Dwingeloo? De precieze kosten hangen samen met bijvoorbeeld de grootte van de woning en of we een container voor de deur plaatsen. We zetten een aantal belangrijke factoren voor u op een rij:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is de woning en wat betekent dit voor het ophalen van de inboedel in Dwingeloo? Grotere woningen kosten meer tijd, vooral als er sprake is van veel meubels en materialen in de verschillende kamers. We schatten de situatie in, om vooraf de kosten te berekenen.
 • Eventueel tweede leven
  Is het mogelijk om bepaalde meubels nog een tweede leven te geven? We werken samen met meerdere goede doelen. Soms geeft onze taxateur zelfs aan dat we bepaalde materialen kunnen verkopen, om een korting aan te bieden op de tarieven. 
 • Container voor de deur
  We plaatsen eventueel een container voor de deur, om alles op een meer efficiënte manier af te voeren. We nemen dat mee in de offerte voor het ophalen van de inboedel, waar we vervolgens sneller mee klaar zullen zijn. 
 • Vloer en grof huisafval
  Wilt u ook meteen de vloer laten verwijderen of is er sprake van ander (grof) huisafval in de woning? Tijdens het ophalen van de inboedel in Dwingeloo kunnen we ook dat meteen afvoeren. 
 • Woning of flat
  Gaat het om een appartement of een flat? Dat werkt soms lastiger dan een woning op de begane grond. We houden bijvoorbeeld rekening met een eventuele lift en de breedte van de galerij.

Inboedel op laten halen Dwingeloo

Wilt u de inboedel laten ophalen in Dwingeloo en bent u benieuwd hoe we dat doen? We werken aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Is er nog sprake van waardevolle spullen? We stellen die veilig. Het kan gaan om spullen van dierbaren en om materialen die op een andere manier van waarde zijn. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Wat kan er nog een tweede leven krijgen, via de goede doelen of door middel van verkoop? We houden er rekening mee bij het ophalen van de inboedel in Dwingeloo. 
 3. Overige spullen afvoeren
  De overige spullen voeren we daarna af. Dat doen we eventueel met een container voor de deur, zodat we daar op een vlotte manier mee aan de slag kunnen. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Na afloop voeren we schilderwerkzaamheden uit en kunnen we bijvoorbeeld klussen of herstellen. Zo weet u zeker dat de woning weer klaar is voor de verkoop of verhuur.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.