Inboedel laten ophalen in Assen

Wilt u de inboedel laten ophalen in Assen? We werken discreet, hebben veel respect voor de situatie en zoeken bovendien graag een duurzame bestemming voor dat wat nog van waarde is. En vindt u het aan de andere kant vooral belangrijk om snel te starten, een zo laag mogelijke prijs te betalen en bijvoorbeeld meteen wat schilder- of herstelwerkzaamheden uit te laten voeren? We gaan ermee aan de slag, altijd op basis van een duidelijke en vrijblijvende offerte.

Dus bent u benieuwd wat het kost om de inboedel te laten ophalen in Assen? Of zoekt u naar een specialist die ook meteen de vloer kan verwijderen en kan afvoeren of die het schilderwerk kan herstellen waar dat nodig is? We halen de inboedel op en kunnen zorgen voor een complete ontruiming. Dat doen we voor particulieren, voor makelaars, notarissen en op basis van opdrachten door diverse instanties zoals de GGD, GGZ en VNN.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in onder meer:

 

Wat kost ophalen?

Benieuwd wat het kost om de inboedel op te laten halen in Assen? We brengen u vooraf op de hoogte van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien proberen we de prijs laag te houden, bijvoorbeeld door goed te kijken naar wat er nog van waarde is binnen de inboedel.

Gaat het bijvoorbeeld om antiek of om witgoed? In de beide gevallen is de kans groot dat dit nog van waarde is. Daar houden we rekening mee en we kunnen het in sommige situaties zelfs verrekenen met de kosten die we berekenen. En gaat het om apparatuur zoals computers of televisies? Ook daar kunnen we rekening mee houden, als er nog een mogelijkheid is om die voor een mooi bedrag te verkopen.

Daarnaast houden we bij het berekenen van de kosten rekening met bijvoorbeeld de volgende eigenschappen van de situatie:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is de woning en gaat het om meerdere kamers met veel spullen? Of is de meeste inboedel al weg en wilt u ook de laatste delen nu laten ophalen om het huis weer helemaal leeg te maken?
 • Eventueel tweede leven
  In veel gevallen kunnen we een deel van de inboedel een tweede leven geven. Daarvoor werken we onder andere samen met een aantal goede doelen, waaraan we donaties kunnen doen.
 • Container voor de deur
  Wilt u bijvoorbeeld ook de vloer laten afvoeren of gaat het om andere materialen die meteen weg kunnen? We kunnen een container voor de deur laten plaatsen, waarbij we meteen rekening houden met de kosten daarvoor.
 • Vloer en grof huisafval
  Gaat het om ander grof huisafval en bijvoorbeeld lijmresten van de vloer? We houden er rekening mee bij het berekenen van de kosten, om een scherpe totaalprijs aan te kunnen bieden. 
 • Woning of flat
  We halen de inboedel op uit woningen en flats of appartementen, dus zowel op de begane grond als op andere woonlagen. Daar houden we rekening mee bij het berekenen van de prijs, omdat we uit ervaring weten waar de meeste tijd in gaat zitten.  

Bij overlijden en andere situaties

Wilt u de inboedel laten ophalen in Assen vanwege het overlijden van de bewoner? Of is er sprake van een (gedwongen) verhuizing, waarna een deel van de spullen is blijven staan? Wat de situatie ook is, wij kunnen u er goed mee van dienst zijn.

We werken zoveel mogelijk discreet en met respect voor de spullen en de situatie. Dat betekent dat we u er goed mee van dienst kunnen zijn, ook als het gevoelig ligt. En gaat het in plaats daarvan gewoon om een woning die u weer netjes klaar wilt maken voor de verkoop of verhuur? We gaan er snel mee aan de slag, vaak al binnen 48 uur.

Door heel Nederland actief

Wij zijn ook actief in onder meer Hengelo, Hoogeveen, Meppel, Delfzijl, Emmen, Zuidlaren, Drachten, Appingedam, Beilen, Veendam en Stadskanaal.

Inboedel laten ophalen in Assen

Dus wilt u de inboedel laten ophalen in Assen of omgeving? We werken daarvoor aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
 2. Vaststellen van tweede leven
 3. Overige spullen afvoeren
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.