Huurwoning ontruimen

Uw huurwoning ontruimen? Verhuurklaar maken? Hier komt vaak heel wat bij kijken. Wij helpen u daar graag bij. Naast schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij desgewenst ook klussen aan uw huurwoning uitvoeren.

Margron Woningontruiming werkt in de drie noordelijke provincies;Friesland, Groningen en Drenthe. Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren en professionele woningontruimers.

Wij verzorgen maatwerk bij huurwoning ontruimingen. Iedere ontruiming is anders, evenals de daarbij gepaard gaande kosten. Een net appartement van 60m2 brengt bijvoorbeeld minder kosten met zich mee dan een eengezinswoning met veel achterstallig onderhoud. Wij maken dan ook een offerte op maat. Zo betaalt u bij ons nooit teveel.
Wij kunnen naast het ontruimen van uw huurwoning u ook professioneel bedienen wanneer er aan uw woning nog herstelwerkzaamheden moeten worden verricht om de huurwoning weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Dit werkt efficiënt, U hoeft zo niet met meerdere bedrijven in zee te gaan om uw huurwoning te ontruimen en netjes op te leveren. De meest uiteenlopende klussen bij een huurwoning ontruiming zijn denkbaar door de inzet van ons allround klusbedrijf.

Hierbij valt te denken aan:

  • het schilderen van de muren
  • vakkundig verwijderen van
  • laminaat of (gelijmde) vloerbedekking
  • verwijderen van gordijnrails waarbij de achtergebleven gaten worden vakkundig worden gedicht
  • de tuin ontruimen
  • de huurwoning schoonmaken
  • deuren terugplaatsen
Huurwoning ontruimen

Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Alles is mogelijk bij uw huurwoning.

Wij hechten veel waarde aan het hergebruiken van goederen en meubilair. Achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming via diverse stichtingen. Niet- bruikbare goederen worden netjes en verantwoord afgevoerd en verwerkt. Doordat de bruikbare goederen een nieuwe bestemming krijgen kunnen we de kosten voor afvoer zo laag mogelijk houden. Dit zit u terug in de offerte.

Wij houden rekening met het reglement van uw woningbouwvereniging en onderhouden met hen ook contact over uw huurwoning.

Huurwoning ontruimen bij overlijden

De meeste mensen willen na het overlijden van een dierbare niet allemaal praktische zaken moeten regelen, zoals het ontruimen van een huurwoning.
Wanneer u de tijd heeft genomen om dierbare spullen uit de huurwoning te halen kunt u ons benaderen voor de overige inboedel.
Ook een (bijzondere) schoonmaak bij een ontruiming behoort bij ons tot de mogelijkheden.
Denk hierbij ook aan meer specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het volledig ontsmetten van een huurwoning waar een overledene langere tijd heeft gelegen. Voor familieleden van de overledene die de huurwoning van hun familielid moeten ontruimen is het erg prettig om dit niet zelf te hoeven doen, maar dit over te kunnen laten aan Margron. Margron heeft hier ervaring mee, en kan dit snel en deskundig uitvoeren. Mede door de speciale reinigingsmiddelen die we hiervoor hebben. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar.
Zo kunt u zich met een gerust hart richten op de meer belangrijkere zaken.

Hennepkwekerij ontruimen en meteen de schade herstellen

Een hennepkwekerij ontruiming bij een huurwoning is vaak een meer complexe klus dan een ”gewone huurwoningontruiming”, die bovendien gevaarlijk kan zijn. Er zijn vaak constructies gebouwd om stroom illegaal af te tappen waarbij er sprake kan zijn van brandgevaar.
Ook hier komt ons vakmanschap als het gaat om klussen weer goed van pas. Er is namelijk vaak sprake van schade aan vloeren, muren en plafonds.

Veiligheid speelt een grote rol want er kunnen ook chemische stoffen aanwezig zijn die u graag volledig uit de woning verwijderd ziet voor er nieuwe huurders in de huurwoning komen. En natuurlijk moet alles er dan ook weer picobello uitzien!

Ook is er vaak sprake van schimmels en ongedierte vanwege de vochtige omgeving die wietplanten nodig hebben.
Al met al zaken die u graag goed en natuurlijk zo spoedig mogelijk afgehandeld ziet, ook om het pand weer zo snel mogelijk te kunnen verhuren. Wij kunnen hennepkwekerijen relatief goedkoop en vakkundig verwijderen. We geven aan wat volgens ons het beste zou kunnen gebeuren en in overleg met u knappen we de huurwoning weer op, dit alles helder en duidelijk besproken en vastgelegd indien u dit wenst. We ontkoppelen alle installaties en apparatuur. Vervolgens worden deze uiteraard verwijderd. De potten, overig afval en aarde worden afgevoerd. Natuurlijk verwijderen we ook lampen, afzuigsystemen en dergelijke maar ook de illegale elektrische systemen worden vakkundig door Margron Woningontruiming  verwijderd en afgevoerd.

De woning word indien u dit wenst weer in de originele staat teruggebracht: gaten en beschadigingen worden gedicht en gerepareerd, we kunnen schilderen wat nodig is en alle andere werkzaamheden verrichten die nodig zijn om de huurwoning weer in de oude staat terug te brengen dan wel in een andere, door u gewenste nieuwe staat.

Spoed?

Het komt ook voor dat een huurwoning met spoed moet worden ontruimd, soms wel binnen 24 uur.
Ook een zogenaamde spoedontruiming kunnen wij voor u verzorgen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met Margron huurwoning ontruiming opnemen om de mogelijkheden te bespreken betreffende een ontruiming.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.