Huisontruiming Veendam

Uw huisontruiming in Veendam is bij ons in vertrouwde handen. Wij hebben de expertise en ervaring waar u naar zoekt, om dit goed te laten regelen. Dus wordt het tijd om de woning te ontruimen, bijvoorbeeld na een overlijden of bij een verhuizing (van uw ouders)? Welke situatie er ook speelt, wij halen de woning leeg en leveren die weer netjes op.

Dat doen we natuurlijk op de manier die u wenst. Dus wilt u de woning weer verhuren of verkopen? Of gaat het u erom dat de woning weer bezemschoon is? We passen onze werkwijze er graag op aan. Bovendien brengen we altijd een gespecificeerde offerte op maat uit, zodat u voor het ontruimen van het huis in Veendam precies weet waar u aan toe bent. 

Laagste prijs: offerte op maat

Zoekt u naar de laagste prijs voor een huisontruiming in Veendam of omgeving? Wij weten wat erbij komt kijken, dus kunnen op basis daarvan een scherpe offerte uitbrengen. Die zullen we bovendien netjes specificeren, bijvoorbeeld door rekening te houden met de volgende aspecten:

 • Inboedel
  We bepalen de grootte van de inboedel, aan de hand van het aantal meubels en materialen waar het om gaat. En staat de inboedel al beneden of boven op een verdieping? Daar houden we rekening mee.
 • Tweede leven
  We proberen meubels en materialen een tweede leven te geven, via de goede doelen waarmee we samenwerken. Soms kijkt er zelfs een taxateur mee, om waardevolle spullen op waarde te schatten. 
 • Afval
  Afval voeren we meteen voor u af, zodat u daar rondom de huisontruiming in Veendam zelf geen omkijken naar heeft. En gaat het om veel afval? Dan regelen we zelfs dat er een container voor de deur geplaatst wordt.
 • Vloeren
  De vloer kunnen we meteen verwijderen, zelfs als die verlijmd zit. We beoordelen de vloer en schatten de kosten in, om precies aan te geven welke prijs u daarvoor zou betalen. 
 • Vervuiling
  Eventuele vervuiling kunnen we meteen reinigen en schoonmaken, om de woning daarna weer netjes op te leveren. We komen graag een keer kijken om een goed beeld te krijgen van de situatie. 
 • Oplevering
  Standaard leveren we de woning na de huisontruiming in Veendam bezemschoon op. Daarnaast bieden we meer mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een verhuur- of verkoopklare woning.
 • Kluswerkzaamheden
  En wilt u laten schilderen of andere klussen laten uitvoeren? We combineren het moeiteloos met het ontruimen van het huis in Veendam. 

 

Onze werkwijze

Onze werkwijze is gericht op aandacht, zorgvuldigheid en ontzorgen:

 • Waardevolle spullen
  We stellen de waardevolle spullen veilig. Dus heeft iets emotionele of financiële waarde (voor u)? We houden het apart, zodat het niet verloren gaat tijdens de huisontruiming in Veendam. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Vervolgens werken we samen met goede doelen, waar we veel van de materialen en spullen die in de woning zijn achtergebleven een tweede leven kunnen krijgen. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat niet meer (her)bruikbaar is voeren we af. Dat doen we milieuvriendelijk, zodat het gerecycled kan worden om als nieuwe grondstof te dienen. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen woningen in Veendam die we ontruimen netjes verhuur- of verkoopklaar opleveren, zonder dat u daar zelf mee aan de slag hoeft.

 

Ontruiming na overlijden

Is er sprake geweest van een overlijden in de woning die we ontruimen? Bovenop de huisontruiming in Veendam kunnen we de woning meteen reinigen en schoonmaken. Uiteraard verwijderen we dan ook de eventuele nare lijkgeur die er is ontstaan

Huisontruiming Veendam

We zijn uw specialist voor een huisontruiming in Veendam en omstreken. Met onze werkwijze heeft u daar zelf geen omkijken naar. Ondertussen betaalt u de laagste prijs, op basis van de gespecificeerde offerte waarmee we precies laten zien wat de kosten zijn. 

Heeft u interesse in een huisontruiming in Veendam of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.