Huisontruiming Leeuwarden

Laat uw huisontruiming in Leeuwarden uitvoeren door ervaren professionals, die weten wat er moet gebeuren. We berekenen scherpe prijzen en brengen vooraf een duidelijke offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Uiteraard pakken we de huisontruiming grondig aan. Maar niet zonder rekening te houden met waardevolle spullen. We gaan zorgvuldig te werk, en leveren standaard bezemschoon op. Bovendien kunnen we de woning meteen verhuur- of verkoopklaar opleveren, en zelfs een aantal kluswerkzaamheden uitvoeren. 

Dus zoekt u een allround specialist voor de huisontruiming in Leeuwarden? We vertellen u graag meer over onze werkwijze en brengen natuurlijk een offerte op maat uit. U betaalt op die manier de laagste prijs, omdat we specifiek rekening houden met bijvoorbeeld de inboedel en met meubels die we nog een tweede leven kunnen geven.

Laagste prijs voor uw situatie

U wilt de laagste prijs betalen voor de huisontruiming in Leeuwarden, wij zorgen daarom voor een duidelijke offerte op maat. Om de kosten te berekenen voor het ontruimen van de woning houden we rekening met een aantal belangrijke facturen:

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel? Voor de huisontruiming schatten we in om hoeveel spullen, materialen en meubels het gaat. Bovendien houden we rekening met de mogelijkheid om dat makkelijk af te voeren, vanaf de begane grond of een appartement of flat op een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Kunnen we meubels en materialen nog een tweede leven geven? Bij spullen van veel waarde kunnen we zelfs een taxateur mee laten kijken. Zo berekenen we soms een korting, om u voordeliger van dienst te kunnen zijn.
 • Afval
  Dat wat niet meer geschikt is voor een tweede leven voeren we af. Eventueel laten we daarvoor een container plaatsen, waarvoor we de kosten meteen meenemen in de offerte voor de huisontruiming in Leeuwarden. 
 • Vloeren
  We kunnen ook de vloer verwijderen, zelfs als die verlijmd zit. Daarbij ruimen we natuurlijk de lijmresten op, zodat we alles netjes achterlaten en u daar geen omkijken naar heeft. 
 • Vervuiling
  Is er sprake van (ernstige) vervuiling? Ook dat kunnen we meteen herstellen, dankzij de grondige schoonmaak waar we in de woning voor zorgen.
 • Oplevering
  De oplevering is standaard bezemschoon. Als u dat wenst kunnen we de woning verhuur- of verkoopklaar opleveren, zodat u daar meteen mee verder kunt. 
 • Kluswerkzaamheden
  Eventuele klussen zoals schilderwerk of herstelwerk kunnen we meteen uitvoeren.

Onze werkwijze

Voor de huisontruiming in Leeuwarden hanteren we een zorgvuldige, zoveel mogelijk milieuvriendelijke en bovendien voordelige werkwijze:

 • Waardevolle spullen
  Dat wat nog van waarde is houden we apart. Dus gaat het om spullen met emotionele of financiële waarde? We voorkomen dat het ongemerkt verloren gaat.
 • Samenwerking met goede doelen
  De samenwerking met diverse goede doelen maakt het mogelijk spullen en materialen een tweede leven te geven. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat niet meer geschikt is om opnieuw te gebruiken zullen we (laten) afvoeren. Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We leveren standaard bezemschoon op. En wilt u de woning na de huisontruiming in Leeuwarden verhuren of verkopen? Ook daar kunnen we voor zorgen. 

 

Woningontruiming na overlijden

Wilt u de huisontruiming in Leeuwarden laten uitvoeren na een overlijden? Het is een situatie waar we veel ervaring mee hebben, dus waarvan we goed weten hoe we dat moeten aanpakken. We houden rekening met eventueel besmettingsgevaar en gaan grondig te werk, maar altijd op basis van belangrijk respect voor de situatie en wat er is gebeurd.

Tijdens de schoonmaak en reiniging van de woning kunnen we natuurlijk een eventuele lijkgeur verwijderen, ook uit muren en wanden. Op die manier zorgen we voor een complete woningontruiming, om er zeker van te zijn dat niets meer zal herinneren aan het overlijden. De woning is na onze inzet weer geschikt voor nieuwe verhuur of verkoop, net als bij een reguliere ontruiming van een woning. 

Huisontruiming Leeuwarden

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Leeuwarden of heeft u die met spoed nodig? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.