Huisontruiming Haren

We zijn uw specialist voor een huisontruiming in Haren. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige aanpak en duidelijke offertes weet u precies waar u aan toe bent. Wij geven u vooraf aan wat de kosten zullen zijn, door rekening te houden met de specifieke situatie.

De huisontruimingen in Haren en omgeving doen we voor particulieren, bedrijven en instellingen. Dus gaat het om een verhuizing, een uitzetting of is er sprake van een overlijden? In al die gevallen weten we wat we kunnen verwachten, en wat er moet gebeuren. Daar brengen we een duidelijke offerte voor uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

We leveren woningen standaard bezemschoon op. Bovendien kunnen we die klaar maken voor de nieuwe verhuur of verkoop, omdat er niets meer herinnert aan wat er heeft plaatsgevonden en wie er eerst woonde. We zijn 7 dagen per week beschikbaar, zodat we u daar ook goed met spoed mee van dienst kunnen zijn.

Laagste prijs: offerte op maat

Zoekt u naar de laagste prijs voor een huisontruiming in Haren? We berekenen vooraf de kosten, door goed rekening te houden met de belangrijke factoren:

 • Inboedel
  We brengen een scherpe offerte uit, door goed te kijken naar bijvoorbeeld de inboedel. Hoeveel meubels, spullen en materialen staan er in de woning? En gaat het om een huis op de begane grond of een appartement op een verdieping? Daar houden we rekening mee bij het berekenen van de kosten. 
 • Tweede leven
  We beoordelen welke spullen en meubels er eventueel een tweede leven kunnen krijgen. En blijkt er sprake van materialen van hoge (rest)waarde? Er kan een taxateur meekijken, op basis waarvan we eventueel zelfs een korting op de tarieven kunnen aanbieden. 
 • Afval
  De spullen die niet meer geschikt zijn om opnieuw te gebruiken voeren we af. Daarvoor kunnen we zelfs een container laten komen. De kosten daarvoor nemen we meteen mee in de offerte, zodat u een totaalbeeld krijgt van de prijs voor de huisontruiming in Haren.
 • Vloeren
  Wilt u ook meteen de vloer laten verwijderen? Zelfs verlijmde vloeren kunnen we verwijderen, inclusief de lijmresten. U hoeft daar zelf niet mee aan de slag. Wij weten wat er moet gebeuren en schatten daar vooraf de kosten van in. 
 • Vervuiling
  Bij (ernstige) vervuiling in en om de woning kunnen we dat meteen opruimen. We ontruimen, maken schoon en leveren het geheel weer netjes op. Zelfs bij overlijden en andere vervuilingen weten we wat er moet gebeuren.
 • Oplevering
  Standaard leveren we bezemschoon op. Het is bovendien mogelijk om de woning meteen verhuur- of verkoopklaar op te laten leveren. U kunt er meteen mee verder, nadat wij de huisontruiming in Haren hebben uitgevoerd.
 • Kluswerkzaamheden
  Wilt u meteen wat schilderwerk laten bijwerken of gaat het om andere kleine klussen in en om het huis? Ook die kunnen we uitvoeren, zodat we de woning zo netjes mogelijk kunnen opleveren. 

Onze werkwijze

Tijdens de huisontruiming in Haren gaan we zorgvuldig en nauwkeurig te werk. Bovendien werken we samen met diverse goede doelen en hebben we aandacht voor een milieuvriendelijke afvoer. 

 • Waardevolle spullen
  We houden de waardevolle spullen apart. Dus zijn er materialen aanwezig met emotionele of hoge financiële waarde? Daar houden we rekening mee, om het niet verloren te laten gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Vanuit onze samenwerking met diverse goede doelen geven we meubels een tweede leven. Bijvoorbeeld voor studenten of voor anderen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat we moeten afvoeren behandelen we zo milieuvriendelijk mogelijk. Uiteraard vertellen we u daar graag meer over.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  De huisontruiming in Haren leveren we standaard bezemschoon op. Bovendien kunnen we de woning na de ontruiming meteen klaar maken voor de verhuur of verkoop. 

Ontruiming na overlijden

Gaat het om een ontruiming van het huis na een overlijden? We passen onze werkwijze er moeiteloos op aan. Dus hangt er een nare lijkgeur of is er sprake van andere verontreiniging(en)? Geen probleem, daar houden we rekening mee. Zo zorgen we voor de huisontruiming in Haren waar u naar op zoek bent, uiteraard met aandacht en respect voor de specifieke situatie.

Huisontruiming Haren

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Haren of heeft u die met spoed nodig? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.