Huisontruiming Groningen

De huisontruiming in Groningen is bij ons in goede handen, dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige aanpak. Dus wilt u heel het huis leeg laten halen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of overlijden? We ontruimen in allerlei situaties, zowel voor particulieren als bedrijven en diverse instellingen.

Uiteraard berekenen we een scherpe prijs, aan de hand van een offerte op maat. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat de kosten zullen zijn, zodat u bij het ontruimen van een huis in Groningen niet voor verrassingen komt te staan.

En bent u benieuwd naar onze werkwijze en bijvoorbeeld de manier waarop we samenwerken met diverse goede doelen? We vertellen u er graag meer over, ook aan de hand van uw specifieke wensen en voorkeuren. 

Laagste prijs: offerte op maat

Met onze offerte op maat voor een huisontruiming in Groningen laten we u graag precies zien wat de kosten zullen zijn. We schatten die zo nauwkeurig mogelijk in, door rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten:

 • Inboedel
  Hoeveel inboedel staat er in de woning? We maken een inschatting, om te berekenen hoeveel tijd we nodig hebben om dit af te voeren of een tweede leven te geven. 
 • Tweede leven
  Daar waar mogelijk geven we meubels en materialen een tweede leven. En is iets nog van (grote) waarde? Er kan een taxateur meekijken om daar de waarde van te bepalen. 
 • Afval
  Afval dat er in de woning aanwezig is kunnen we meteen voor u afvoeren tijdens de huisontruiming. We schatten de hoeveelheid in, om te bepalen of er een container moet komen. 
 • Vloeren
  Wilt u ook de vloer van de woning of het pand meteen laten verwijderen? We bekijken het type vloer, de eventuele verlijming en zo de prijs daarvan om dit mee te nemen. 
 • Vervuiling
  Als er sprake is van (ernstige) vervuiling kunnen we dat meteen schoonmaken en reinigen. Op die manier leveren we de woning in Groningen weer zo netjes mogelijk op. 
 • Oplevering
  Standaard leveren we een woning na een huisontruiming bezemschoon op. En wilt u grondiger schoon laten maken? We kunnen zelfs verhuur- of verkoopklaar opleveren. 
 • Kluswerkzaamheden
  Uiteraard kunnen we eventuele kluswerkzaamheden zoals schilderen meteen voor u uitvoeren. Op die manier passen we de werkwijze graag aan uw wensen aan.

Onze werkwijze

We hechten in onze werkwijze voor een huisontruiming in Groningen veel waarde aan een betrokken houding. Daarom stellen we bijvoorbeeld waardevolle spullen veilig, werken we samen met goede doelen, voeren we milieuvriendelijk af en kunnen we zelfs verhuur- en verkoopklaar opleveren.

 • Waardevolle spullen veiligstellen
 • Samenwerking met goede doelen
 • Milieuvriendelijke afvoer
 • Verhuur- of verkoopklaar opleveren

Huisontruiming Groningen

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Groningen? We kunnen ontruimen bij een verhuizing, na overlijden en in allerlei andere situaties waarin u er zelf de tijd of capaciteit niet voor heeft. Dat doen we voor particulieren, bedrijven en instellingen, zodat we u er uitstekend mee van dienst kunnen zijn. 

Heeft u interesse in een huisontruiming in Groningen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.