Huisontruiming Drenthe

Wat kost een huisontruiming in Drenthe? En hoe gaan we te werk op het moment dat we de woning ontruimen? Het zijn twee belangrijke vragen die veel klanten ons stellen. Daarom brengen we vooraf altijd een duidelijke offerte uit. En leggen we graag uit hoe onze werkwijze is, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. 

De ontruiming van het huis in Drenthe is bij ons in goede handen. We hebben de ervaring en expertise. Bovendien beschikken we over de juiste middelen en materialen, om de ontruiming op een efficiënte manier uit te voeren. Daarbij houden we rekening met uw specifieke wensen en gaan we altijd met respect om met de situatie.

We werken samen met een aantal goede doelen, om zoveel mogelijk nog goede spullen een tweede leven te geven. Daarnaast voeren we het afval milieuvriendelijk af, bijvoorbeeld door rekening te houden met de mogelijkheden voor recycling. 

Laagste prijs: offerte op maat

Zoekt u naar de laagste prijs voor een huisontruiming in Drenthe? We houden de kosten laag. Bovendien brengen we u vooraf een gespecificeerde offerte uit, zodat u precies weet hoe we tot de berekening van de prijs zijn gekomen. 

 • Inboedel
  Om hoeveel inboedel gaat het in de woning? En gaat het om een huis op de begane grond of een appartement of flat op een hogere verdieping? We houden er rekening mee, om in te schatten hoeveel werk er in de huisontruiming zal zitten. 
 • Tweede leven
  Sommige spullen en meubels zijn eigenlijk te goed om af te voeren. We proberen ze een tweede leven te geven, vanuit de samenwerking die we hebben met een aantal goede doelen. Bij spullen van veel waarde kijkt er een taxateur mee, zodat we soms een korting kunnen aanbieden op de tarieven. 
 • Afval
  Het afval voeren we meteen af. Daarvoor kunnen we een container (voor de deur) laten plaatsen. De kosten daarvoor nemen we mee in de offerte, zodat ook die inzichtelijk voor u zijn. 
 • Vloeren
  We kunnen tijdens de huisontruiming in Drenthe meteen de vloer verwijderen. Dat doen we natuurlijk inclusief eventuele lijmresten, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.
 • Vervuiling
  Is er sprake van vervuiling en wilt u ook dat meteen laten oplossen? We reinigen grondig. Bovendien beschikken we over alle beschermende materialen, om iedere situatie grondig schoon te kunnen maken. 
 • Oplevering
  We leveren de woning na de huisontruiming in Drenthe standaard bezemschoon op. Als u dat wenst kunnen we die ook meteen verhuur- of verkoopklaar maken, geschikt voor nieuwe bewoning.  
 • Kluswerkzaamheden
  Eventuele kleine klussen zoals schilderwerk kunnen we meteen uitvoeren. Dat voorkomt dat u er zelf omkijken naar heeft na het ontruimen van de woning in Drenthe. 

Onze werkwijze

We hanteren een vlotte, duidelijke en respectvolle werkwijze. Dat betekent bijvoorbeeld dat we rekening houden met eventuele aanwezige waardevolle spullen. 

 • Waardevolle spullen
  Zijn er spullen aanwezig met een hoge emotionele of financiële waarde? We houden er rekening mee en zetten ze apart, om ze niet zomaar verloren te laten gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  De samenwerking met goede doelen zorgt ervoor dat we meubels en materialen die nog goed zijn een tweede leven kunnen geven. Bijvoorbeeld bij studenten en anderen in de bijstand.
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat geen tweede leven meer kan krijgen voeren we af. Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk, dus geschikt voor recycling. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen de woning opleveren op basis van ‘bezemschoon’ of klaar voor de nieuwe verkoop of verhuur.

Ontruiming na overlijden

Gaat het om een huisontruiming na een overlijden in Drenthe? We ontruimen de woning en kunnen die bovendien grondig schoonmaken. Uiteraard doen we dat met respect voor wat er is gebeurd.

We zullen de woning volledig reinigen, inclusief de eventuele nare lijkgeur die er in de wanden en plafonds is getrokken. Op die manier maken we het huis klaar voor de volgende bewoning, waarbij niets meer herinnert aan het overlijden dat er heeft plaatsgevonden. 

Huisontruiming Drenthe

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Drenthe of heeft u die met spoed nodig? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.