Huisontruiming Beilen

De huisontruiming in Beilen pakken we professioneel en betrokken aan. We beschikken over de belangrijke expertise en ervaring, en weten bovendien met welke situaties u te maken kunt hebben. Dus gaat het om een (gedwongen) verhuizing, om een overlijden van een ouder of een andere dierbare of om een andere situatie? Wij begrijpen wat er speelt en passen onze werkwijze moeiteloos aan uw wensen aan.

Dus vindt u het belangrijk om het huis zo snel mogelijk te laten ontruimen en dit weer verhuur- of verkoopklaar te maken? Of is er sprake van meubels en materialen met (emotionele) waarde die u veilig wilt laten stellen? Wij gaan ermee aan de slag, zodat u zeker weet dat de huisontruiming in Beilen bij ons in goede handen is. 

Laagste prijs: offerte op maat

U betaalt de laagste prijs voor de huisontruiming, uiteraard op basis van de specifieke situatie. We brengen een offerte op maat uit, waarmee we precies kunnen laten zien wat de kosten zullen zijn. We hebben ervaring met allerlei situaties en specifieke wensen.

Om de prijs van de ontruiming van het huis in Beilen te berekenen letten we bijvoorbeeld op de volgende factoren:

 • Inboedel
  Om hoeveel inboedel gaat het en staat die al op de begane grond of juist op een verdieping? We houden rekening met de hoeveelheid en met hoe makkelijk we het naar buiten kunnen brengen.
 • Tweede leven
  Is een deel van de inboedel geschikt voor een tweede leven of moeten we dat afvoeren? In sommige gevallen kijkt er zelfs een taxateur mee, naar spullen die nog van (grote) waarde kunnen zijn. 
 • Afval
  Het afval voeren we meteen af tijdens de huisontruiming in Beilen. We laten een container plaatsen of dit gaat met de inzet van een grote bus. Dit is afhankelijk van de specifieke situatie. 
 • Vloeren
  We kunnen tijdens de ontruiming van het huis meteen een (verlijmde) vloer verwijderen. Op die manier breiden we de werkzaamheden graag uit, op basis van uw specifieke wensen. 
 • Vervuiling
  Eventuele vervuilingen kunnen we meteen reinigen en schoonmaken, zodat u ook daar zelf geen omkijken naar heeft. Wij gebruiken professionele middelen en materialen. 
 • Oplevering
  De oplevering na de huisontruiming in Beilen is standaard bezemschoon. Op aanvraag kunnen we de woning ook helemaal verhuur- of verkoopklaar achterlaten. 
 • Kluswerkzaamheden
  Wilt u meteen even laten schilderen of zijn er andere klussen blijven liggen? Die pakken we op, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft na de huisontruiming. 

Onze werkwijze

We hanteren een werkwijze gericht op aandacht, deskundigheid en een vlotte aanpak. We zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, zodat we u zelfs met spoed van dienst kunnen zijn. Dat doen we met aandacht voor de waardevolle spullen en bijvoorbeeld in samenwerking met een aantal goede doelen.

 • Waardevolle spullen
  Wat is er nog van emotionele of bijvoorbeeld financiële waarde? Dat is hoe we naar de woning of de ruimte kijken. Zo voorkomen we dat die materialen of meubels verloren gaan.
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen, die de meubels en materialen vaak goed kunnen gebruiken. Op die manier geven we het een mooi tweede leven. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Is er geen tweede leven meer mogelijk voor de meubels en materialen? We voeren het af na de huisontruiming in Beilen. Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk en geschikt voor recycling. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen de woning helemaal verhuurklaar of verkoopklaar opleveren. Dat betekent dat u die meteen weer aan kunt bieden voor de verhuur of verkoop aan een nieuwe bewoner of eigenaar.

Ontruiming na overlijden

Is er sprake geweest van een overlijden in het huis? Dat vraagt om een ontruiming en om schoonmaak en reiniging. Ook daar hebben we uitgebreide ervaring mee, zodat we u er in één keer goed mee van dienst kunnen zijn. We leveren de woning weer netjes op, om niets meer te laten herinneren aan het overlijden dat er heeft plaatsgevonden. 

 

Huisontruiming Beilen

Tijdens de huisontruiming in Beilen zorgen we voor een vakkundige aanpak, waarover we u op voorhand natuurlijk meer kunnen vertellen. Bovendien brengen we altijd een duidelijke offerte uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als het gaat om de kosten of de prijs.

Heeft u interesse in een huisontruiming in Bellen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.