Huis leegmaken na overlijden

Margron Woningontruiming is dé specialist in het leegmaken van woningen, onder andere na overlijden. Wij ontzorgen onze klanten in deze volledig.
Wij kunnen u helpen uw woning leeg te maken voor de verkoop of verhuur.
Alle facetten die komen kijken bij het opleveren kunnen we voor u afstemmen of bijvoorbeeld de woningbouwvereniging.
Ook werken wij regelmatig samen met makelaars om de woning zo goed mogelijk klaar te maken voor de verkoop. Ook in het kader van de woning zo goedkoop mogelijk leegmaken na bijvoorbeeld een overlijden.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met het ontruimen van uw woning ? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08.00u tot 22.00u, via 0644181621. 

Volledige ontzorging na overlijden

Bij vrijwel iedere mogelijke ontruiming zijn wij in te schakelen. Of het leegmaken van een woning nu gepland is of zich onverwachts aandient, er zit vaak toch wel wat werk in.
Voordat wij de woning voor een klant leegmaken, begint het vaak met het uitzoeken van dierbare spullen door de bewoner zelf. Ook komt het wel voor dat wij de opdracht krijgen om tijdens het leegmaken van de woning uit te kijken naar bepaalde dierbare of waardevolle spullen.

Wanneer een bewoner is overleden, is het voor de naasten emotioneel vaak zwaar om zelf de woning leeg te halen.
Onze ervaren woningontruimers denken graag met u mee bij het leegmaken van een woning na overlijden. Zij zorgen ervoor dat de woningontruiming na overlijden vakkundig uitgevoerd wordt. 

Is de woning leeg, maar niet schoon voor bijvoorbeeld de verhuur? Of zijn er mankementen die voor het opleveren van de woning verholpen moeten worden? Ook dan is Margron Woningontruiming u graag van dienst. 

Huis leegmaken: de laagste mogelijke prijs

Het leegruimen van een woning na overlijden is altijd maatwerk.
We hebben in dit werk te maken met veel verschillende factoren die de prijs van een huisontruiming kunnen bepalen. Wij voeren meestal een complete woningontruiming uit, maar het komt ook voor dat wij enkel een aantal spullen moeten afvoeren voor een klant.

Wij kijken hierbij altijd naar de meest efficiënte en effectieve wijze om uw woning leeg te maken na overlijden. Kunnen we nog spullen schenken aan een goed doel? Wat zou de klant kunnen verkopen of helpen wij de klant in het verkopen van de boedel?

Werkwijze bij leegmaken van de woning 

Hoewel iedere ontruiming weer uniek is, volgen wij meestal wel een aantal stappen bij een woningontruiming. 

Afval recyclen 

Spullen die we geen tweede leven kunnen geven voeren wij af naar een van onze partners in het milieuvriendelijk laten recyclen van afval. Zo weet u dat dit deel van de inboedel op de juiste wijze verwerkt wordt. 

Veilig stellen dierbare spullen

Bij het leeghalen van een woning na overlijden komen wij nog met regelmaat waardevolle dan wel mogelijk dierbare spullen tegen. Bij twijfel contacten wij de klant, tenzij natuurlijk is afgesproken dat echt alle spullen afgevoerd kunnen worden, wat wij ook zullen aantreffen.

Bruikbare inboedel afvoeren 

Margron werkt waar mogelijk circulair. Steeds meer organisaties werken met ons samen om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te kunnen geven. Denk hierbij aan organisaties als Dorcas en Balans Zorg. 

Schoon en in goede staat 

Vaak is bezemschoon opleveren na het leeghalen van de woning voldoende. soms moeten wij ook de woning schoonmaken voor oplevering voor de verhuur of verkoop. Ook komt het voor dat wij kluswerkzaamheden moeten verrichten. Bij ons kunt u alles onder één paraplu laten regelen. Wel zo makkelijk. 

 

Opleveren voor verkoop, bewoning of verhuur

Vaak is snelheid bij woningontruiming geboden. Des te eerder een woning weer bewoond, verkocht of verhuurd kan worden, hoe beter. Wij overleggen dan ook regelmatig met woningbouwverenigingen, notarissen, makelaars of verkopers over de eisen waar een bepaalde woning bij de oplevering aan moet voldoen. We stemmen vervolgens dit zo af dat we zonder ruis alle zaken zo snel en efficiënt mogelijk kunnen afhandelen voor onze klanten.

Huis leegmaken na overlijden

Uw huis laten ontruimen na overlijden? Een transparante offerte en duidelijke afspraken.
Wij ontzorgen u in alle mogelijke aspecten van een woningontruiming. Of we nu uw huis moeten leegmaken na overlijden of nog aanvullende werkzaamheden moeten verrichten. Wat de situatie ook is: op Margron Woningontruiming kunt u reken. Voor heldere afspraken en desgewenst snelle resultaten. 

Wilt u overleggen over de werkzaamheden en het bijbehorende tarief? Bel dan geheel vrijblijvend naar 0644181621. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08.00u tot 22.00u (ook in het weekend).

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.