Huis leeghalen na overlijden Overijssel

Het huis leeghalen na overlijden in Overijssel? We werken vlot en vakkundig, altijd met respect voor wat er gebeurd is. Dus bent u een dierbare verloren? We begrijpen dat er veel op u afkomt. Daarom kunnen wij helpen bij het leeghalen van de woning. Uiteraard houden we de waardevolle spullen vooraf apart, waarmee we voorkomen dat die ongemerkt verloren gaan.

Bovendien werken we voor zowel particulieren als voor vastgoedeigenaren en instellingen. We kunnen de woning leeghalen. En heeft de overleden persoon een aantal dagen in de woning gelegen? Dan kunnen we die bovendien hygiënisch reinigen, inclusief de nare (lijk)geur die er mogelijk in de wanden en plafonds is getrokken.

Wij hebben de ervaring die u zoekt met het leeghalen van een woning na overlijden in Overijssel. Bovendien berekenen we scherpe tarieven, altijd op basis van een offerte op maat. Op die manier laten we u precies zien wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

H2 Laagste prijs: offerte op maat

Als we het huis leeghalen na een overlijden in Overijssel doen we dat voor een scherpe prijs. We berekenen de kosten door rekening te houden met de verschillende belangrijke factoren. 

 • Inboedel
  Hoeveel spullen staan er in de woning? En kunnen we die makkelijk ophalen en afvoeren? We beoordelen de omvang van de opdracht, net als het type woning. Vanuit een woning op de begane grond is het makkelijker leeghalen dan uit een appartement op een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Kunnen we bepaalde meubelen een tweede leven geven? We werken samen met verschillende goede doelen. Bovendien kan er een taxateur meekijken, om bij waardevolle spullen soms een korting aan te kunnen bieden. 
 • Afval
  Alles dat we na het leeghalen van het huis in Overijssel geen tweede leven kunnen geven voeren we af. Daarvoor kunnen we een container laten plaatsen, om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. 
 • Vloeren
  Wilt u ook de vloer van de woning na overlijden laten verwijderen in Overijssel? Dat kunnen we meteen voor u regelen. Uiteraard verwijderen we zowel de vloer als de lijmresten, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. 
 • Vervuiling
  Eventuele vervuiling(en) na het overlijden in Overijssel kunnen we meteen opruimen. We reinigen de woning, ruimen die op en laten die weer netjes achter. Zo weet u zeker dat er niets meer herinnert aan het overlijden. 
 • Oplevering
  De woning die we leeghalen in Overijssel na een overlijden leveren we standaard bezemschoon op. Bovendien kunnen we die meteen klaar maken voor de nieuwe verhuur of verkoop. 
 • Kluswerkzaamheden
  Wilt u kleine klussen laten uitvoeren, zoals schilderwerk? Ook dat kunnen we meteen doen, zodat u er zelf niet eerst nog mee aan de slag hoeft. 

Onze werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze als we een huis leeghalen na een overlijden in Overijssel? We gaan vlot en vakkundig te werk, altijd met respect voor wat er is gebeurd. Zo weet u zeker dat we bijvoorbeeld waardevolle spullen netjes apart houden. 

 • Waardevolle spullen
  Staan er waardevolle spullen in de woning? We houden alles met financiële en emotionele waarde apart. Zo weet u zeker dat dit niet ongemerkt verloren gaat, als we het huis leeghalen na een overlijden in Overijssel. 
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal lokale goede doelen. Zo geven we uw spullen van waarde een tweede leven, bijvoorbeeld bij studenten of anderen in de bijstand die het goed kunnen gebruiken. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Alles dat we geen tweede leven kunnen geven voeren we af. Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk. We maken het bijvoorbeeld beschikbaar voor recycling, voor een zo min mogelijk belastende verwerking. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  De woning die we leeghalen na overlijden in Overijssel leveren we desgewenst klaar voor de nieuwe verhuur of verkoop op. Zo weet u zeker dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. 

Specialistische schoonmaak

We kunnen het huis leeghalen na overlijden in Overijssel. Bovendien kunnen we de woning meteen reinigen, op basis van onze specialistische schoonmaak. We gaan goed beschermd en hygiënisch te werk, uiteraard aan de hand van de belangrijke voorzorgsmaatregelen. 

 

Huis leeghalen na overlijden in Overijssel

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Overijssel of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.