Huis leeghalen na overlijden Groningen

Het huis leeghalen na overlijden in Groningen? We hebben de professionele expertise en ervaring om u daar vlot en vakkundig mee van dienst te zijn. En minstens zo belangrijk, dat doen we natuurlijk voor een scherpe prijs. U ontvangt vooraf een duidelijke offerte, waarmee u precies weet waar u aan toe bent.

Na een overlijden komt er veel op u af, waardoor het leeghalen van de woning misschien net te veel wordt. Daar kunnen we u goed bij helpen, in allerlei verschillende situaties. Dus gaat het om een seniorenkamer in een verzorgingshuis? Of om een complete eigen woning met veel spullen op zolder? We kunnen u er in de beide gevallen goed bij helpen. 

We halen de woning leeg na het overlijden, uiteraard met respect voor wat er is gebeurd. Dat betekent dat we waardevolle spullen apart kunnen houden. En dat we dat wat nog goed is via de goede doelen waarmee we samenwerken vaak nog een tweede leven kunnen geven. 

Laagste prijs: offerte op maat

Bent u benieuwd naar de prijs om het huis leeg te halen na overlijden in Groningen? We berekenen vooraf de kosten, aan de hand van een aantal belangrijke factoren:

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel en waar staat deze? We houden rekening met alle spullen, meubels en materialen in de woning. Bovendien kijken we naar het type woning, zoals een huis op de begane grond als een appartement of flat op een hogere verdieping.  
 • Tweede leven
  Dat wat nog goed is kan soms een tweede leven krijgen. En blijkt het zelfs van hoge waarde? We kunnen een taxateur mee laten kijken bij het leeghalen na overlijden in Groningen. Soms kunnen we korting aanbieden in ruil voor de waarde van die spullen. 
 • Afval
  De spullen en materialen die geen tweede leven kunnen krijgen voeren we af. Daarvoor kunnen we een container laten komen, waarvan we de kosten meteen meenemen in de duidelijke offerte. 
 • Vloeren
  De vloer laten verwijderen? Ook dat kunnen we meteen doen als we de woning leeghalen na een overlijden. Ook inclusief de lijmresten, om de woning netjes op te leveren en geschikt te maken voor de volgende bewoning. 
 • Vervuiling
  Als er sprake is van vervuiling of verontreiniging pakken we dat meteen voor u op. Wij zorgen voor de professionele schoonmaak, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. 
 • Oplevering
  De oplevering doen we standaard bezemschoon. En moet u de woning verhuur- of verkoopklaar achterlaten? Ook daar kunnen we voor zorgen, afhankelijk van uw wensen. 
 • Kluswerkzaamheden
  Eventueel schilderwerk en ander achterstallig onderhoud kunnen we vaak meteen uitvoeren. We doen de klussen die door de jaren heen zijn blijven liggen. 

 

Onze werkwijze

We zorgen er met onze werkwijze voor dat we zorgvuldig te werk gaan en respect hebben voor de situatie. 

 • Waardevolle spullen
  Is er sprake van waardevolle spullen? Dat met emotionele of hoge financiële waarde houden we apart, om te voorkomen dat het verloren gaat. 
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken voor het huis leeghalen na overlijden in Groningen samen met diverse goede doelen. Zo geven we dat wat nog goed is een tweede leven bij studenten of bij mensen in de bijstand.
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De overige spullen voeren we af, iets dat we zoveel mogelijk milieuvriendelijk doen. Bijvoorbeeld om het beschikbaar te maken voor recycling. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen het huis dat we leeghalen na overlijden netjes verhuur- of verkoopklaar opleveren, zodat u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft.

 

Leeghalen na overlijden

Als we het huis leeghalen na overlijden in Groningen kunnen we de situatie ook meteen schoonmaken en reinigen. Dat doen we altijd met respect voor wat er is gebeurd. Aan de andere kant reinigen we grondig, bijvoorbeeld om het risico op besmetting te voorkomen en om een nare (lijk)geur uit de woning te verwijderen.

 

Huis leeghalen na overlijden in Groningen

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Groningen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.