Huis leeghalen na overlijden Friesland

Specialist gezocht om het huis leeg te halen na overlijden in Friesland? We ontruimingen woningen nadat de bewoner is overleden, bijvoorbeeld als u daar de tijd niet voor heeft. Of liever niet mee aan de slag gaat, omdat u al genoeg aan uw hoofd heeft.

We werken voor particulieren, voor eigenaren van vastgoed en voor instellingen die hiermee te maken krijgen. Dat doen we natuurlijk betrokken en altijd op basis van persoonlijke aandacht. Zo gaan we zorgvuldig te werk en voorkomen we bijvoorbeeld dat waardevolle spullen ongemerkt verloren gaan.

In plaats daarvan gaan we zorgvuldig te werk en zorgen we er na een overlijden voor dat we de woning netjes leeghalen. En die opleveren zoals u wilt, zowel bezemschoon als klaar voor de nieuwe verhuur of verkoop. Bovendien geven we goede spullen een tweede leven, zodat u zeker weet dat dit goed terecht zal komen.

Laagste prijs: offerte op maat

U bent natuurlijk benieuwd naar de prijs om de woning leeg te halen na overlijden in Friesland. We berekenen scherpe tarieven, waar we bovendien volledig open over zijn. Dat betekent dat we u een vrijblijvende offerte op maat uitbrengen. Daarin kunt u precies zien wat de kosten zijn, opgebouwd uit de belangrijke onderdelen. 

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel en kunnen we die makkelijk uit de woning halen? Een huis leeghalen na overlijden in Friesland is makkelijker vanaf de begane grond dan uit een appartement op een hogere verdieping. Hier houden we rekening mee bij het berekenen van de kosten. 
 • Tweede leven
  We proberen zoveel mogelijk goede spullen en meubels een tweede leven te geven. Bovendien werken we bij echt waardevolle spullen samen met een taxateur, zodat we soms een korting kunnen aanbieden op de tarieven. 
 • Afval
  De spullen en materialen die geen tweede leven kunnen krijgen zullen we afvoeren. Daarvoor kunnen we een container laten plaatsen. Uiteraard nemen we dit alvast mee in de offerte, voor een totaalprijs waarmee u precies weet waar u aan toe bent. 
 • Vloeren
  We kunnen als we het huis leeghalen na overlijden in Friesland ook meteen de vloeren verwijderen, zelfs als die verlijmd zitten. Dus wilt u zelf liever niet aan de slag met de vloer, de lijm en de lijmresten? Wij nemen u het werk graag uit handen. 
 • Vervuiling
  Eventuele vervuilingen in de woning kunnen we meteen opruimen en reinigen. Dat doen we vlot en vakkundig, uiteraard met respect voor wat er is gebeurd.
 • Oplevering
  We leveren de woning weer netjes op. Dat doen we standaard bezemschoon. Bovendien kunnen we het huis weer klaarmaken voor de volgende verhuur of verkoop, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Kluswerkzaamheden
En wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Friesland, maar moeten er ook nog een paar klusjes gebeuren? We kunnen bijvoorbeeld het schilderwerk opknappen, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

Onze werkwijze

We hanteren een vlotte en vakkundige werkwijze, uiteraard met respect voor wat er is gebeurd. Dat betekent dat we zorgvuldig te werk gaan, maar nooit zonder aandacht voor bijvoorbeeld de waardevolle spullen die er nog staan. 

 • Waardevolle spullen
  Staan er waardevolle spullen in het huis dat we leeghalen na overlijden in Friesland? We zetten dat met financiële of emotionele waarde apart, zodat u zeker weet dat dit niet per ongeluk verloren zal gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen. Via hen zorgen we ervoor dat uw spullen een mooi tweede leven krijgen. Dat doen we bij studenten en bij anderen in de bijstand, die het goed kunnen gebruiken. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De rest van de spullen en materialen zullen we op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier afvoeren. We maken de meubels zo goed mogelijk klaar voor recycling. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  Het huis dat we leeghalen na overlijden in Friesland leveren we netjes bezemschoon op. Of we maken dat meteen klaar voor de verhuur of verkoop aan de volgende bewoner of eigenaar. 

 

Huis leeghalen na overlijden in Friesland

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Friesland of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.