Huis leeghalen na overlijden Deventer

Wanneer u een naaste verliest, komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden, zoals de uitvaart, de erfenis, maar ook het leegmaken van het huis van uw overleden dierbare. Soms is dat alles een beetje te veel.

Heeft u te maken met het overlijden van een dierbare en zoekt u hulp bij het leeghalen van het huis van uw dierbare in Deventer? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen en/of de volledige ontruiming van het huis op ons nemen. We hebben begrip voor uw situatie en gaan respectvol en discreet te werk!

Wij leveren snelle service en houden onze tarieven altijd laag. Wij kunnen de werkzaamheden binnen 48 uur uitvoeren, want we weten dat bij het leeghalen van een huis na overlijden vaak tijdsdruk komt kijken. Bijvoorbeeld als de verhuurder de woning terug wil, of als het huis snel weer verkocht moet worden. Dus zit u omhoog met het leeghalen van een woning na overlijden in Deventer? Wij klaren de klus voor u!

Margron Woningontruiming

Bij Margron Woningontruiming hebben wij veel ervaring met het leeghalen van woningen na overlijden, ook in Deventer. Wij zijn een vakkundig bedrijf met de nodige expertise en kennis. Dus of u nou ondersteuning zoekt heeft bij een complete woningontruiming of alleen bij het ophalen van de inboedel: wij regelen het voor u.

Waarom kiezen voor een professionele opruimingsdienst?

Het overlijden van een goede vriend of familielid is een ingrijpende gebeurtenis. Misschien is alleen de gedachte aan het leeghalen van de woning van uw overleden dierbare al te veel. Niet alleen is het fysiek belastend, ook op emotioneel gebied kan het moeilijk zijn. Alle herinneringen, alle spullen met een verhaal: ze confronteren u met het gegeven dat uw naaste er niet meer is.

Hoe gaat een huis opruimen na overlijden in zijn werk?

Overweegt u hulp in te schakelen bij het leeghalen van een huis na overlijden in Deventer? Misschien wilt u eerst een beeld hebben van wat wij precies doen en hoe we het aanpakken. Bij het leeghalen van een woning na overlijden gaan wij zorgvuldig en respectvol met de woning en de spullen om. Hierbij volgen wij een duidelijk plan van aanpak, bestaand uit de volgende stappen:

  • veiligstellen dierbare spullen
  • tweede leven voor bruikbare spullen
  • woning compleet leeghalen
    schoonmaak- en
  • herstelwerkzaamheden

Dierbare spullen overledene veiligstellen

Allereerst selecteren wij (in overleg met u) de dierbare spullen die u graag wilt behouden. Deze transporteren wij naar een andere locatie. Bijvoorbeeld naar uw woning, of naar een opslaglocatie.

Tweede leven voor bruikbare spullen

De tweede stap is het verzekeren van een tweede leven voor spullen die nog goed te gebruiken zijn. We hebben een aantal organisaties waar we mee samenwerken om dat tweede leven voor spullen te garanderen.

Zo werken we met noodhulporganisatie Dorcas: overgebleven kleding gaat daarnaartoe. Deze kleding wordt vervolgens gegeven naar de mensen die het het hardst nodig hebben.
Een andere organisatie is Balanszorg: zij combineren zorg en wonen. Hieraan schenken we kleding, maar ook andere delen van de inboedel. Verder brengen we spullen naar Kringloopwinkels of zorgen we dat ze terechtkomen bij studenten die zelf weinig geld hebben om meubels of witgoed te bekostigen.

Voor antiek en waardevolle voorwerpen kunnen wij u een vergoeding bieden. Dan nemen wij het, indien gewenst, van u over. Het bedrag trekken wij af van de kosten van het leeghalen van het huis na overlijden in Deventer.

Complete woningontruiming

Wanneer alle bruikbare spullen een plekje hebben gekregen, beginnen we aan de complete woningontruiming. We doen dit op een zorgvuldige manier, want wij snappen dat het om het huis van uw dierbare gaat.

Schoonmaak- en herstelwerkzaamheden

Als alle spullen uit de woning zijn, blijven er soms nog schoonmaak- en herstelwerkzaamheden over. We dichten gaten in muren, halen vloerbedekking indien gewenst weg en kunnen hang- en sluitwerk voor u vervangen. Zo zorgen wij ervoor dat de woning dan weer helemaal verkoop- of verhuurbaar is.

Kosten huis leeghalen na overlijden Deventer

Het leeghalen van een huis na overlijden is maatwerk. Hoe lang wij bezig zijn en welke kosten eraan verbonden zijn, heeft te maken met verschillende factoren. Het aantal meubels en voorwerpen, de grootte van de woning, de hoeveelheid herstelwerkzaamheden: elke woningontruiming is anders. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de kosten. Wij bespreken dan samen uw situatie en maken een bijpassende prijsopgave.

Huis leeghalen na overlijden in Deventer

Wilt u meer informatie of wilt u gelijk regelen dat het huis van uw dierbare wordt leeggehaald (in Deventer). Schroom niet om contact op te nemen met al uw vragen. En, niet te vergeten, we kunnen de woningontruiming binnen 48 uur voor u uitvoeren in Deventer!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.