Complete woningontruiming

Heeft u hulp nodig bij een complete woningontruiming? Of het nu gaat om een groot of klein pand, door het hele land voeren wij iedere week meerdere complete ontruiming van de woning uit. Ook in het weekend kunnen wij u hierbij helpen, wij zijn namelijk 7 dagen per week bereikbaar en voeren regelmatig spoedklussen uit. In veel gevallen hebben wij de complete ontruiming voor elkaar binnen twee dagen. Bij Margron bent u er zeker van dat het spoedig en zorgvuldig zal gebeuren!

Waarom een complete woningontruiming?

Door de jaren heen hebben wij tal van woningontruimingen uitgevoerd. Wat de reden is van de ontruiming van het pand kan behoorlijk verschillen. Vaak is de oorzaak dat er iemand is overleden, maar ook bij een verhuizing of na het oprollen van een plantage kan het nodig zijn om een woning compleet te ontruimen. Wat de reden ook is, wij zorgen voor een passende oplossing. In veel gevallen moet de woning helemaal leeggehaald worden, maar wij gaan verder dan dat. Wij maken de woning ook netjes schoon en indien nodig kunnen we zelfs bepaalde klusjes uitvoeren. Hierdoor ligt de woning er na afloop weer netjes bij.  Wij leveren de ruimte altijd bezemschoon af!

Complete woningontruiming

Wat kost een complete woningontruiming?

De exacte kosten zijn altijd lastig te zeggen. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren. De belangrijkste is natuurlijk de oppervlakte van de ruimte, maar ook de staat en de werkzaamheden zijn bepalend voor de prijs. Omdat wij het belangrijk vinden dat u niet te veel betaalt, maken wij altijd een offerte op maat. U kunt zelf aangeven wat er gedaan moet worden, zodat wij met een passend voorstel kunnen komen.

Ontruiming van een bedrijfspand

Heeft u een bedrijfspand of kantoor dat ontruimd moet worden? Of u nu de eigenaar of verhuurder bent, wij kunnen hierbij helpen! Regelmatig voeren wij ontruimingen uit voor zowel grote als kleine panden. U kiest er zelf voor wat er allemaal gedaan moet worden. Is het nodig om de vloer eruit te halen? Geen probleem! Ook afvalstoffen kunnen wij verwijderen zodat de ruimte weer helemaal netjes is nadat wij zijn geweest. Het pand is daarna weer helemaal klaar voor de volgende gebruiker.

Wilt u ook een complete woningontruiming voor uw bedrijfspand of huis uit laten voeren? Neem contact met ons op en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met een offerte. Wilt u de ontruiming direct uit laten voeren? Bel dan voor de mogelijkheden! Ook in de avond en in het weekend zijn wij bereikbaar. U kunt ons bereiken via 0644181621 of het contactformulier.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.