Complete woningontruiming

Wilt u uw woning compleet laten ontruimen? Margron Woningontruiming biedt verschillende diensten aan waaronder een complete ontruiming. Een woning van top-tot-teen leeg laten halen, grondig laten schoonmaken? Maar ook herstel- en schilderwerkzaamheden zijn mogelijk. Zodat u uw woning weer kunt verkopen of op de juiste wijze opleveren aan de verhuurder. 
Wij worden vaak gevraagd voor de volgende situaties:

-Woningontruiming na overlijden
-Seniorenwoningen ontruimen 
-Ontruimen van zwaar vervuilde woningen
-Kleine verhuizingen in combinatie met een ontruiming 
-Verwijderen van vloeren en lijmresten
-Schoonmaak na overlijden
Advies en verkoop van waardevolle boedels 

Margron kent de situatie en helpt u graag. Met spoed kunnen wij ter plaatse zijn, zodat deze klus snel wordt geklaard. Een complete ontruiming voeren wij vaak binnen 48 uur uit. Vaak zijn wij in 1 werkdag klaar. Binnen één week na uw telefoontje of aanvraag, is uw woning compleet ontruimd en verkoop- of verhuurklaar. opleveringsklaar voor de verkoop of zoals de verhuurder dit wenst.

Margon’s geheim? Ervaring, snelle ontruimingen, begrip voor de situatie en zoveel mogelijk een tweede leven geven aan de inboedel. Of het nou gaat om een huis leeghalen na overlijden, een bedrijfsontruiming of een huisuitzetting door huurachterstand. Margron staat ook voor u klaar!  

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Hoe gaat een complete ontruiming in zijn werk?

Afhankelijk van het type ontruiming gaat Margron aan de slag. Bij een woningontruiming na overlijden is het vaak zo dat er nog dierbare spullen moeten worden veilig gesteld. Margron werkt met 4-stappen. Soms kunnen er stappen worden overgeslagen, afhankelijk van het type ontruiming.

De werkwijze bij een complete ontruiming

 1. Veiligstellen van dierbare / waardevolle spullen.
  Vaak moet een huis compleet worden ontruimd in een lastige situatie. Een overlijden, scheiding of uithuiszetting. Vaak moeten er dierbare of waardevolle spullen worden opgeslagen. Margron kan de waardevolle of dierbare spullen verhuizen. Naar een locatie van u of een van onze locaties. Vaak gebruiken wij daar opslaglocaties voor.

   

 2. Het geven van een tweede leven aan spullen die het waard zijn.
  Wij vinden dat spullen een tweede leven verdienen. Daarom gooien wij niets zomaar weg. Wij proberen om alles wat nog enigszins van waarde is een tweede leven te geven. Hoe? Door spullen te verkopen of vergeven. Dat doen wij aan instanties zoals Dorcas, Balanszorg en kringloopwinkels. Ook ondersteunen wij studenten, door meubels en witgoed te schenken.

   

 3. Het afvoeren van de overige spullen, op de meest milieuvriendelijke manier.
  Vaak kan niet alles worden vergeven. Een groot deel van de inboedel heeft geen waarde en moet worden afgevoerd. Om de impact op het milieu te minimaliseren gebruiken wij daarvoor onze partner Suez. Door al het afval te scheiden en recyclen gaan zij als partner van Margron voor ‘Zero-waste’. Niks gaat verloren.

 4. Het uitvoeren van eventuele herstel- en schilderwerkzaamheden.
  Moet de woning, nadat die compleet is ontruimd, weer terug worden gebracht in originele staat? Of wilt u de woning pico-bello op orde hebben voor de verkoop? Margron helpt u bij alle denkbare herstel- en schilderwerkzaamheden. Zo is de woning weer helemaal klaar. Voor verkoop of oplevering. 

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

In wat voor situaties kunnen jullie helpen?

Een complete ontruiming kan nodig zijn in meerdere situaties. Margron helpt eigenlijk in elke denkbare situatie. Van huisuitzetting tot het leeghalen van een huis na overlijden.

Uithuiszetting

Bent u een verhuurder of makelaar en moet een huis compleet worden ontruimd en klaargemaakt voor een nieuwe huurder? Erg vervelend. Het komt helaas vaak voor dat een huurder uit uw pand moet worden gezet. De situatie is vaak dramatisch. De woning is vervuild en beschadigd.

Margron kan in dit soort gevallen helpen. De complete woning wordt ontruimd, hersteld, schoongemaakt en geschilderd. De woning is weer klaar voor een nieuwe huurder. Vaak al binnen één week!

Leeghalen van huis na overlijden

Bent u een dierbare verloren en moet het gehele huis worden leeggehaald na het overlijden? Margron begrijpt uw situatie. Op een respectvolle manier gaan wij te werk. Zonder dierbare spullen af te voeren. Wij helpen bij zowel de opslag van waardevolle en dierbare spullen, als bij het leeghalen en verkoopklaar maken van de woning.

Verhuizing

Gaat u kleiner of juist groter wonen? Margron kan u helpen bij de verhuizing. Vaak wordt een groot deel van de inboedel weggegooid. Wij slaan alle spullen die mee moeten tijdelijk op, op een opslaglocatie van jou, of van ons. De overige spullen geven we een tweede leven of voeren we af. 

Ook kunnen wij de spullen die mee moeten direct naar uw nieuwe huis vervoeren. Mochten er nog herstel- en schilderwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dan kunnen wij ook te hulp schieten. Een opgeruimd huis, klaar voor de verkoop of oplevering aan de verhuurder.

Bedrijfsontruiming

Gaat uw bedrijf verhuizen of is uw bedrijf failliet? Margron kan helpen bij het ontruimen van uw bedrijfspand. De oude meubels kunnen wij desgewenst opslaan en verkopen, verwerkt als korting op uw factuur. 

Ook kan Margron helpen wanneer u bedrijfspanden verhuurd. Betaalt uw huurder niet meer? Wij ontruimen graag uw bedrijfspand en slaan graag alle spullen met waarde op. Voor de verkoop, of om later weer op te halen of gebruiken.

Ontruiming & schoonmaak van een zwaar vervuilde woning

Is een van uw panden zwaar vervuild. Bijvoorbeeld door een huurder met verzamelwoede? Of is uw woning het slachtoffer geworden van een plaats delict? Margron heeft een gespecialiseerde schoonmaak divisie. Een ontruiming en specialistische schoonmaak kan daardoor gecombineerd worden.

Ook het schoonmaken en ontruimen van een woning na een overlijden is één van onze specialiteiten. Met specialistische technieken kunnen wij zowel de ruimtes desinfecteren en de lijkgeur neutraliseren. Zo kan uw woning weer veilig worden bewoond.

Wat kost het om een woning compleet te laten ontruimen?

De prijs van een complete ontruiming is zoals je wellicht begrijpt erg lastig. Onze prijzen variëren van €200 tot €3500. Hoe dat komt? Doordat elke complete ontruiming anders is.

Het ene huis is beter begaanbaar dan het andere. Ook ligt het aan de staat waarin de woning moet worden opgeleverd. Moeten bijvoorbeeld alle vloeren worden verwijderd, lampen van het plafond worden gehaald en moet elke muur weer worden geschilderd? Of moeten alleen alle meubelen uit het huis worden gehaald. Andere factoren waar de prijs van afhankelijk is zijn:

 • De grootte van het huis;
 • De begaanbaarheid van de verschillende ruimtes in het huis;
 • De hoeveelheid meubels en spullen in het huis.

Voor een goede indicatie van de prijs van een huisontruiming kunt u contact opnemen met Margron. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit. Bij ons heb je geen last van onduidelijke afspraken. Margron ontruimt complete huizen voor een vaste prijs. Transparante communicatie staat voorop.

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Wat gebeurt er met de inboedel?

Voor veel mensen is dit één van de belangrijkste aspecten van de ontruiming. Hoe gaan wij om met de inboedel? Waarschijnlijk denken wij daar hetzelfde over als u. Wij geven het liefst de gehele inboedel een tweede leven.

Om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven werken wij samen met verschillende partijen en instanties. Dat zijn onder andere:

 • Dorcas
  Dorcas is er voor mensen in noodsituaties. Daar dragen wij graag aan bij. Voornamelijk kleding doneren wij wanneer daar vraag naar is bij Dorcas.

   

 • Balanszorg
  Balanszorg combineert in het mooie Drenthe zorg & wonen. Wij dragen daar graag aan bij door voornamelijk meubels te doneren wanneer daar vraag naar is.

   

 • Kringloopwinkels
  Kringloopwinkels worden steeds kieskeuriger door het grote aanbod. Toch werken wij met hen samen en schenken wij graag spullen aan de lokale kringloopwinkel.

   

 • Studenten
  Studenten hebben het tegenwoordig moeilijker. Doordat de studiebeurs is weggevallen worden zij opgezadeld met hoge schulden. Daar willen wij wat aan doen. Wij doneren daarom meubels en witgoed aan studenten die het goed kunnen gebruiken.

Wanneer wij toch spullen moeten afvoeren dan doen wij dat op de best mogelijke manier. We willen zo min mogelijk afval verspillen. Daarom scheiden wij al ons afval netjes en werken we samen met Suez. Suez gaat voor ‘Zero-waste’. Dit betekent dat zij hun best doen om afval zoveel mogelijk te recyclen. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw inboedel zo goed als mogelijk terecht komt. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.